Gyártók
Fényképezőgép típus
Típus
Optikai zoom
Felbontás (pixel)
Csatlakozások
Felvételi mód
Szín
Extra funkciók
Keresett ár: tól-ig
9.900 Ft 1.499.899 Ft
9.900 Ft 1.499.899 Ft

PANASONIC DC-GH5SE-K LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO

LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO LUMIX DC-GH5S váz ,4K ,DualNativ ISO
 • új C4K/4K 60p/50p VFR MILC nagy érzékenységű fényképezőgép
 • belső 4:2:2 10 bites C4K/4K videorögzítés
 • kettős natív alapérzékenység: 400 és 2.500 ISO
 • érzékenység: ISO 160-51.200, kiterjeszthető ISO 80-204.800
 • TC IN/OUT - időkód ki-/bemeneti csatlakozás
 • MIC/LINE IN - mikrofon és vonalhang fogadás
 • 3,2" érintőképernyő, Wi-Fi
 • lassított felvétel - 240fps-ig, VFR
 • Markolat - DMW-BGG9 - 50% kedvezménnyel!

        

 

798.830 Ft 749.900 Ft
Nettó: 629.000 Ft 590.472 Ft
Boltonkénti készlet
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
 • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:

A LUMIX GH5 ellenállhatatlanul nagy teljesítményű Digital Live MOS érzékelőt tartalmaz, amely 20,3 megapixeles felbontásával a LUMIX G kamerák történetének legjobb képminőségét garantálja. Az alul áteresztő szűrő kiiktatásával minden  eddiginél élesebb, nagy dinamikatartományú képek magabiztosan rögzíthetők, melyek korábban csak műtermi viszonyok közt készülhettek. A LUMIX GH5 olyan szépséget jelent, amelyet Ön hoz létre, valamint a Panasonic mérnökei.

DC-GH5S

A professzionális filmkészítők számára fejlesztett,  „Video Orientált„ LUMIX GH5S az eddigi legnagyobb érzékenységgel rendelkező LUMIX fényképezőgép, amely  -5  EV (fényértékkel)  jobb teljesítményt nyújt Low Light AF módban.

Az új MOS szenzor  Dual Native ISO technológiával (400 és 2500ISO)  a kép legsötétebb részeit is élethűen jeleníti meg, akár ISO 51200 érzékenységgel is. A Dual Native ISO  értékeket  manuálisan lehet beállítani LOW (ISO 160-800) és HIGH (ISO 800-51200) érték között, mely technológia a Panasonic Varicam kameráinál már ismert.

Az ISO kiterjeszthető 80 -201.000 közé is. Minden képpont és képkocka úgy kerül rögzítésre, hogy a kijátszásnál minden az eredetivel megegyezik.

A több képarányt kezelő képérzékelő megfelelő kapacitással rendelkezik, hogy azonos látószöget nyújtson azonos gyújtótávolságnál, 4:3, 17:9, 16:9 és 3:2 képaránynál is. Az képérzékelő támogatja a 14-bites RAW formátumú felvételeket is, nagyobb rugalmasságot biztosítva a professzionális RAW szerkesztési munkafolyamatoknál.

A LUMIX GH5 az első olyan MILC gép, amely 4K 60p/50p, akár Cinema C4K (4096x2160)  felbontással képes videót rögzíteni. A fényképezőgép ráadásul belső 4:2:2 10-bites videó rögzítésre is alkalmas, amely a filmkészítésnél használt, élethű színmegjelenítést biztosító színminta-vételezés. A  4:2:2 10-bites 400Mbps All-Intra tömörítéssel Cinema 4K 24p és 4K 30p/25p/24p felbontással, valamint 200Mbps All-Intra tömörítéssel Full HD felbontásban is rögzít videókat. Sem a Full HD, sem a 4K videóknál nincs korlátozva a felvétel időtartama. A LUMIX GH5S Fotóstílus (Photo Style) üzemmódban megfelel a Hybrid Log Gamma (HLG) alkalmazásával készített 4K HDR felvételek követelményeinek. HLG-hez rendelkezésre áll egy alacsony bitrátájú 4K HEVC felvételi mód is, amellyel a videók lejátszhatók olyan, a HEVC tömörítési formátummal kompatibilis audiovizuális készülékeken, mint, amilyenek a Panasonic 4K HDR televíziók.

A VFR (Variable Frame Rate) funkcióval a felhasználók lassított vagy gyorsított videót készíthetnek C4K/4K (60 fps, maximum 2.5x lassított 24p-ben) és FHD (240 fps, maximum 10x lassított 24p-ben) felbontásban. A fényképezőgép gyárilag tartalmazza a V-LogL adatokat,. A LUMIX GH5S kompatibilis az Időkód BE/KI (Time Code IN/OUT) funkcióval. A gyári csomagolásban lévő BNC átalakító kábellel és BNC kábellel, valamint a vakuszinkronizáló aljzattal beállított időkód-szinkronizálás segítségével egyszerűen megvalósítható a több fényképezőgéppel rögzített felvételek nemlineáris idővonalas szerkesztése. A 3,5 mm-es mikrofoncsatlakozó támogatja a LINE bemenetet.

A DFD (Depth From Defocus) technológia és az ultragyors jelfeldolgozás lehetővé teszi a rendkívül gyors, körülbelül 0,07 másodperc*6 alatti autofókuszt és 12 (AFS) / 8 (AFC) fps-t ér el a 12-bites RAW, valamint 11 (AFS) / 7 (AFC) fps-t a 14-bites RAW formátumú sorozatfelvételnél. A pontos fókuszálást 225 fókuszterület, követő AF (Tracking AF) és precíziós AF (Pinpoint AF) segíti. A 4K FOTÓ funkció 60 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvétel készítését teszi lehetővé 8 megapixel egyenértékű felbontásban.

A gyenge fényviszonyok között is kiválóan teljesítő LUMIX GH5S a nagyobb fényérzékenységnek és a képérzékelő optimális kalibrálásának .

A Live View Boost is egy új funkció, amely a fényérzékenység kizárólag élő nézőképben való megnövelésével lehetővé teszi a kompozíció megtekintését akár teljes sötétben is. Éjszakai Üzemmódban (Night Mode) a menü kezelőfelülete vörös megvilágítást kap, amely sötétben kellemesebb a szemnek. Az MF segéd (MF assist) nagyítási arányát a szokványos 10x-ről 20x-re növelték, ami különösen a csillagászati fényképezésnél praktikus.

A GH5S fényképezőgép élőképes keresője (LVF)  1,52x / 0,76x (35 mm-es  egyenérték) nagyítási arányt biztosít, amely tökéletes megjelenítést nyújt 120 fps- nál. Az   OLED 3,2” os,  3:2 ar ányú  , forgatható  kijelző 3 680K képpontos felbontást és 100%-os látómezőt biztosít. A kettős tárcsákon kívül egy több irányban működtethető joystick segíti a rugalmas és felhasználóbarát működtetést.

A GH5S Bluetooth és Wi-Fi (2,4 és 5 GHz) kapcsolattal is rendelkezik. A Bluetooth 4.2 kompatibilitá lehetővé teszi az okostelefonhoz vagy tablethez történő azonnali csatlakozást minimális energiafogyasztás mellett.

A képérzékelő támogatja a 14-bites RAW formátumú felvételeket is, nagyobb rugalmasságot biztosítva a professzionális RAW szerkesztési munkafolyamatoknál.

A kamera a videókat egy adott gammagörbével rögzíti, ami kompatibilis az ITU-R BT.2100-zal, és a felhasználók mostantól a Hybrid Log Gammát (HLG) is választhatják a [Photo Stlye]/[Fotóstílus] beállításnál. Ez utóbbit nem csak 4K/FHD felbontással, hanem 10-bites videórögzítési üzemmódokban is lehet használni. HLG-hez rendelkezésre áll egy alacsony bitrátájú 4K HEVC felvételi mód is.

A V-Log formátumú felvétel rendkívüli rugalmasságot és az utómunkálatok során történő színszerkesztéshez nagyobb dinamikus tartományt biztosít. A V-Log L funkció a logaritmikus karakterisztikát 12 állásra terjeszti ki. A Rec.709 szabvány szerinti LUT (Look Up Table - színhivatkozási táblázat) gyárilag megtalálható a fényképezőgépen, a felhasználók pedig VLT formátumban személyre is szabhatják. A felvételt a LUT megjelenítésével nem csak az élőképpel lehet megnézni, hanem a V-LogL View Assist  funkcióval lejátszás közben is. Videórögzítésnél a filmkészítési szempontból hasonló gammabeállítási tulajdonságokkal rendelkező “Cinelike D” és “Cinelike V” is elérhető a Fotóstílus menüpontban. A LUMIX GH5S „Like709” funkciót is biztosít a HDTV-vel való kompatibilitáshoz. „Like709” beállításnál aktív a Könyökbeállítás (Knee Control) is. Mostantól a V-LogL és a Like709 is használható a Késleltetett exponálási (Time Lapse Shot) üzemmód megadott időközönként készített felvételeinél.
A LUMIX GH5S kompatibilis az Időkód BE/KI (Time Code IN/OUT) funkcióval, amelyet a gyári csomagolásban lévő BNC átalakító kábellel és BNC kábellel, valamint a vakuszinkronizáló aljzattal együtt lehet használni. Így egyszerűen megvalósítható a több fényképezőgéppel rögzített felvételek nemlineáris szerkesztése. A 3,5 mm-es mikrofoncsatlakozó támogatja a LINE bemenetet. Ez lehetővé teszi a hangfelvételt egy külső audioeszközről, amivel még hatékonyabbá válik a videókészítés.
Olyan praktikus eszközök is rendelkezésre állnak, mint a Waveform Monitor és a Vector Scope. Ezenfelül a LUMIX GH5S egy külön mikrofonnal is rendelkezik, amely a fényképezőgépben és az objektívben az elmozdulások által keltett zajt figyeli és szűri. Ez -10dB-lel csökkenti a mechanikus zajt, hogy még tisztább és minőségibb legyen a hangfelvétel.

 Az Új  Venus Engine nagy teljesítményű képfeldolgozásának köszönhetően a LUMIX GH5S Deep Learning (gépi mély tanulás) technológiát alkalmaz, amely a megszokott arc- és szem felismerésen túl az emberi testet is érzékeli. A pontos fókuszálást 225 fókuszterület mellett arc/szem felismerés, követő AF (Tracking AF), 1-területes AF (1-area AF) és precíziós AF (Pinpoint AF) segíti. A felhasználók 225 fókuszterületet rendezhetnek csoportba, amit aztán az adott kompozíciónak megfelelően tetszőlegesen mozgathatnak és átméretezhetnek. A fókuszálási műveletek egyszerűen vezérelhetők a hüvelykujjnál elhelyezett joystickkel, így akár az élőképes kereső használata közben sem kell a fotósnak a szemét levennie a témáról vagy az ujját a kioldó gombról. A LUMIX GH5S-en egyéni autofókusz beállításokat is meg lehet adni (AF Custom Settings), amelyen belül a felhasználók módosíthatják az autofókusz érzékenységét (AF Sensitivity), az autofókusz-területek közötti váltás érzékenységét (AF Area Switching Sensitivity) és a mozgó tárgyak előrejelzésének szintjét (Moving Object Prediction Level). A leggyakrabban használt beállításokat négy különböző sablonba lehet elmenteni.
A 4K FOTÓ funkció 60 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvétel készítését teszi lehetővé 8 megapixel egyenértékű felbontásban  A külső vaku akár 1/250 másodperces záridővel is szinkronizálható.

A LUMIX GH5S kettő SD-memóriakártya-foglalattal rendelkezik, amelyek kompatibilisek Class 60 szabványokkal. A felhasználók a Relay Recording, Backup Recording vagy Allocation Recording felvétel üzemmódok közül rugalmasan választhatnak felvételi módot.  Az új  Allocation Recording felvétel üzemmódban az adat a tartalom típusától (RAW, JPEG, 4K FOTÓ vagy videoadat) függően az arra kijelölt SD-memóriakártyára íródik. Tehát, például a felhasználók tárolhatják a fotókat az első foglalat SD-memóriakártyáján és a videókat a második foglalatban lévőn. Ráadásul mindkét foglalat rendelkezik státuszjelző fénnyel, így egy pillantás alatt megállapítható, melyik SD-memóriakártyára ír a fényképezőgép, és melyik távolítható el a foglalatból.
A 1620 K képpontos felbontású hátsó kijelző a látómező körülbelül 100%-át megjeleníti. A kijelző az RGB (vörös-zöld-kék) pixelek mellett fehér pixelekkel is rendelkezik, jobb láthatóságot biztosítva kültéri, napfényes körülmények között is. Felfelé és lefelé 270 fokban elforgatható, így alsó és felső szögből is egyszerűbben lehet fényképezni. A LUMIX GH5S-ben található éjszakai nézet egy enyhe háttérvilágítást ad a keresőnek. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó akkor is jól lássa a témát, ha előtte sötét helyen hosszabb ideig nézte a monitort.

TÍPUS Típus Digital Single Lens Mirrorless camera
Rögzítési adathordozók SD memóriakártya, SDHC memóriakártya, SDXC memóriakártya/(Kompatibilis az UHS-I/UHS-II UHS 3. sebességosztályú SDHC/SDXC memóriakártyákkal és az UHS-II 60-as videosebességi osztályú SDXC memóriakártyákkal)
Képérzékelő mérete 17.3 x 13.0 mm (in 4:3 aspect ratio)
Objektívrögzítés Micro Four Thirds mount
KÉPÉRZÉKELŐ Típus Live MOS Sensor
Összes képpont 11,93 megapixel
Fényképezőgép effektív képpontszáma 10,28 megapixel
Színszűrő Elsődleges színszűrő
Porcsökkentő rendszer Supersonic wave filter
KÉPSTABILIZÁLÓ RENDSZER -
FELVEVŐRENDSZER Felvételi fájlformátum Állókép JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW (14/12 bites)
4K PHOTO MP4 (H.264/MPEG-4 AVC, hangformátum: AAC (2 csat.)
Mozgókép MOV: H.264/MPEG-4 AVC, (hangformátum: LPCM (2 cs. 48 kHz / 16 bit, 48 kHz / 24 bit*, 96 kHz / 24 bit*)) *DMW-XLR1 felhelyezése esetén (külön szerezhető be)./MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC, (hangformátum: LPCM (2 cs. 48 kHz / 16 bit), AAC (2 cs.))/AVCHD Progressive, AVCHD (hangformátum: 2 cs. Dolby hang)
Rendszerfrekvencia 59,94Hz, 50,00Hz, 24,00Hz
Oldalarány 4:3, 3:2, 16:9, 1:1
Képminőség RAW, RAW+Fine, RAW+Standard, Fine, Standard *A RAW választás szerint lehet 14 vagy 12 bites.
Színtér sRGB, AdobeRGB
Fájlméret (képpont) – állókép 4:3 3680×2760(L) / 2592×1944(M) / 1824×1368(S) / 3328×2496 (4K PHOTO)
3:2 3840×2560(L) / 2736×1824(M) / 1920×1280(S) / 3504×2336 (4K PHOTO)
16:9 4016×2256(L) / 2816×1584(M) / 1920×1080(S) / 3840×2160 (4K PHOTO)
1:1 2752×2752(L) / 1936×1936(M) / 1360×1360(S) / 2880×2880 (4K PHOTO)
Fájlméret (képpont) – mozgókép MOV** / *****–59,94 Hz <[C4K] 4096×2160> 59,94p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[C4K] 4096×2160> 29,97p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[C4K] 4096×2160> 23,98p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[C4K] 4096×2160> 23,98p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 59,94p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 29,97p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 29,97p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 23,98p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 23,98p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 29,97p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 29,97p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 23,98p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 23,98p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)
MOV** / *****–50,00 Hz <[C4K] 4096×2160> 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[C4K] 4096×2160> 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 25,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 25,00p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 25,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)
MOV** / *****–24,00 Hz <[C4K] 4096×2160> 24,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[C4K] 4096×2160> 24,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 24,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[4K] 3840×2160> 24,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 24,00p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<[Full HD] 1920×1080> 24,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)
MP4** 59,94 Hz <[C4K] 4096×2160> 59,94p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[C4K] 4096×2160> 29,97p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[C4K] 4096×2160> 23,98p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[C4K] 4096×2160> 23,98p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 59,94p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 29,97p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 29,97p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)/<[4K] 3840×2160> 23,98p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 23,98p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)/<[4K] 3840×2160> 29,97p, 72 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP) (AAC) (HEVC, HLG felvétel)/<[4K] 3840×2160> 23,98p, 72 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP) (AAC) (HEVC, HLG felvétel)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 29,97p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 29,97p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 23,98p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 23,98p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94p, 28 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)/<[Full HD] 1920×1080> 29,97p, 20 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)/<[Full HD] 1920×1080> 23,98p, 24 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)
MP4** 50,00 Hz <[C4K] 4096×2160> 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[C4K] 4096×2160> 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 25,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)/<[4K] 3840×2160> 25,00p, 72 Mbit/s (4:2:0 10 bites LongGOP) (AAC) (HEVC, HLG felvétel)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 25,00p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 25,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00p, 28 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)/<[Full HD] 1920×1080> 25,00p, 20 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)
MP4** 24,00 Hz <[C4K] 4096×2160> 24,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[C4K] 4096×2160> 24,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 24,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[4K] 3840×2160> 24,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 24,00p, 200 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 24,00p, 100 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<[Full HD] 1920×1080> 24,00p, 24 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (AAC)
AVCHD Progressive** AVCHD** 59,94 Hz <[Full HD] 1920×1080> 59,94p, 28 Mbit/s (LongGOP) (Dolby)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94i, 24 Mbit/s (LongGOP) (Dolby) (a képérzékelő kimenete 29,97 kép/s)/<[Full HD] 1920×1080> 59,94i, 17 Mbit/s (LongGOP) (Dolby) (a képérzékelő kimenete 59,94 kép/s)/<[Full HD] 1920×1080> 23,98p, 24 Mbit/s (LongGOP) (Dolby)
AVCHD Progressive** AVCHD** 50,00 Hz <[Full HD] 1920×1080> 50,00p, 28 Mbit/s (LongGOP) (Dolby)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00i, 24 Mbit/s (LongGOP) (Dolby) (a képérzékelő kimenete 25,00 kép/s)/<[Full HD] 1920×1080> 50,00i, 17 Mbit/s (LongGOP) (Dolby) (a képérzékelő kimenete 50.00 kép/s)
Folyamatos felvételi idő (mozgókép)** AVCHD [FHD/60p]: mintegy 130 perc (hátsó kijelzővel), 130 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/AVCHD [FHD/60i]: mintegy 130 perc (hátsó kijelzővel), 130 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/MP4 [4K/60p]: mintegy 120 perc (hátsó kijelzővel), 120 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/MP4 [4K/30p]: mintegy 120 perc (hátsó kijelzővel), 110 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel
Tényleges felvételi idő (mozgókép)** AVCHD [FHD/60p]: mintegy 65 perc (hátsó kijelzővel), 65 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/AVCHD [FHD/60i]: mintegy 65 perc (hátsó kijelzővel), 65 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/MP4 [4K/60p]: mintegy 60 perc (hátsó kijelzővel), 60 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/MP4 [4K/30p]: mintegy 60 perc (hátsó kijelzővel), 55 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel
VEZETÉK NÉLKÜLI WiFi Wi-Fi 2,4 GHz (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n)/Wi-Fi 5 GHz (STA) (IEEE 802.11a/n/ac) *Egyes országokban nem áll rendelkezésre 5 GHz-es Wi-Fi./1-13, 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140 ch
Bluetooth Bluetooth® v4.2 (kis energiaszintű (BLE) Bluetooth)
QR-kódkapcsolat / jelszómentes csatlakozás Igen / Igen (BE/KI választható)
KÉPKERESŐ Típus OLED paneles élő képkereső, 3,68 millió képpontos
Látómező Kb. 100%
Nagyítás Mintegy 1,52× / 0,76× (35 mm-es egyenérték) végtelenre állított 50 mm-es objektívnél; −1,0 m-1
Szempozíció Kb. 21 mm-re az okulárlencsétől
Dioptriakorrekció -4.0–+3.0 (dpt)
Szemérzékelő Van
Képernyősebesség 120/60 kép/s
FÓKUSZ Típus Kontrasztalapú autofókusz-rendszer
DFD technológia Van
Utólagos fókusz Van
Fókusz-egymásrahelyezés Van
Fókuszmód AFS (1 kép) / AFF (Rugalmas) / AFC (Folyamatos) / MF
AF mód Arc-/szemérzékelés / Követés / 225 terület / Egyéni multi / 1 terület / Precíziós/(Teljes érintéses terület igény szerint) (Beállítható AF-képméret és rugalmas AF pozíció)
AF érzékelési tartománya EV -5–18 (ISO100 egyenérték)
Autofókusz-segédlámpa Van
AF zárolása Igen (AF/AE LEZÁRÁS gomb)
Egyéni AF-beállítások AF-érzékenység, AF területváltási érzékenység, mozgótárgy-előjelzés
Egyéb Egyképes AF, Kioldáskori AF, Félig megnyomás-felengedés, Gyors AF, Folyamatos AF (mozgókép felvétele közben), Szemészlelő AF, AF+MF, Kézi fókuszsegéd, Érintéses kézi fókuszsegéd, Fókuszkiemelés, Érintéses AF/AE funkció, Érintőtáblás AF, Érintéses exponálás
EXPOZÍCIÓVEZÉRLÉS Fénymérő rendszer 1728-zónás többmintás érzékelőrendszer
Fénymérési mód Több / középre súlyozott / pont
Mérési tartomány EV 0–18 (F2,0 fényerejű objektív, ISO100 egyenérték)
Expozíciós mód Program AE, Rekesz prioritás AE, Zár prioritás AE, Manuális
ISO-érzékenység (szabványos kimeneti érzékenység) Állókép: Autom. / intelligens ISO / 80* / 100* / 160 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600 / 51200 / 102400* / 204800* (1/3 EV lépésben változtatható) * Kiterjesztett ISO/Kreatív videó mód: Autom. / 80* / 100* / 160 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600 / 51200 / 102400* / 204800* (1/3 EV lépésben változtatható) * Kiterjesztett ISO
Dual Native ISO [Normál] Natív ISO: 400, 2500/Autom.: Autom. / 80* / 100* / 160-51200 / 102400* / 204800* (VFR: Autom. / 80* / 100* / 160-51200 / 102400* / 204800*) * Kiterjesztett ISO/Kicsi: Autom. / 80* / 100* / 160-800 (VFR: Autom. / 80* / 100* / 160-1250) * Kiterjesztett ISO/Nagy: Autom. / 800-51200 / 102400* / 204800* (VFR: Autom. / 1250-51200 / 102400* / 204800*) * Kiterjesztett ISO
[V-LogL] Natív ISO: 800, 5000/Autom.: Autom. / 320-25600 (VFR: Autom. / 320-25600)/Kicsi: Autom. / 320-1600 (VFR: Autom. / 320-2500)/Nagy: Autom. / 1600-25600 (VFR: Autom. / 2500-25600)
[HLG] Natív ISO: 800, 5000/Autom.: Autom. / 320-51200 / 102400* / 204800* * Kiterjesztett ISO/Kicsi: Autom. / 320-1600/Nagy: Autom. / 1600-51200 / 102400* / 204800* * Kiterjesztett ISO
Expozíciókompenzáció 1/3 EV lépésben, ±5 EV (±3 EV mozgókép esetén)
AE zárolása Igen (AF/AE LEZÁRÁS gomb)
FEHÉREGYENSÚLY Fehéregyensúly AWB / AWBc / Nappali / Felhős / Árnyékos / Lámpa / Vaku / Fehérbeállítás 1, 2, 3, 4 / Színhőmérséklet-beállítás 1, 2, 3, 4
Fehéregyensúly korrigálása Kék-sárga eltolás, magenta-zöld eltolás
Színhőmérséklet beállítása 2500–10000 K, 100 K-es lépésekben
ZÁR Típus Fókuszsík-zár
Záridő Állókép: Izzó (max. 30 másodperc), 1/8 000 – 60/Elektronikus zár: 1/16 000 – 1/Mozgókép: 59,94 Hz: 1/16 000 – 1/30, 50,00 Hz: 1/16 000 – 1/25, 23,98 Hz: 1/16 000 – 1/24 (szinkronizált letapogatással)
Zár élettartama Kb. 200 000 kép
Önkioldó 10 s, 3 kép / 2 s / 10 s
Távirányító Távirányító Izzó funkcióval, DMW-RSL1 (külön szerezhető be)
SOROZAT AE-sorozat 3, 5, 7 kép 1/3, 2/3 vagy 1 EV lépésben, max. ±3 EV, egyszeri/sorozat
Blendesorozat 3, 5 vagy összes pozíció 1 EV lépésben
Fókuszsorozat 1–999 kép, 10 szintre állítható fókuszlépés
Fehéregyensúly-sorozat 3 expozíció a kék/sárga tengely vagy a magenta/zöld tengely mentén, színhőmérséklet beállítása
SOROZATFELVÉTEL Gyors sorozat [14 bites]/AFS/MF: H: 11 kép/s, M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (élő képkeresővel) *H-ES12060 használatával./AFF/AFC: H: 7 kép/s (Live View funkcióval), M: 5 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (élő képkeresővel) *H-ES12060 használatával./[12 bites]/AFS/MF: H: 12 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (élő képkeresővel) *H-ES12060 használatával./AFF/AFC: H: 8 kép/s (Live View funkcióval), M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (élő képkeresővel) *H-ES12060 használatával.
Rögzíthető képek száma Jellemzően több mint 80 kép (adott sebesség mellett, RAW fájlok esetén)/[H/M/L] Jellemzően több mint 600 kép (ha nem tárol RAW fájlokat és „UHS-II UHS Speed Class 3 (U3)” SD-kártyát használ)/(a memóriakártya méretétől, az akkumulátor töltöttségétől, a képmérettől és a tömörítéstől függően)
4K PHOTO** Gyors sorozat 60 kép/másodperc, 30 kép/másodperc
Exif-adatok Igen (A 4K sorozatfelvételi fájlból kivágott JPEG képek EXIF-kompatibilisek.)
Jelölő funkció Igen (4K sorozat (S/S) módban)
Végtelenített rögzítés funkció Igen (4K sorozat (S/S) módban)
VAKU Vaku típusa TTL külső vaku (külön szerezhető be)
Vakuüzemmód Autom.*, Autom./vörösszemhatás-csökkentés*, Mindig be, Mindig be/vörösszemhatás-csökkentés, Lassú szinkr., Lassú szinkr./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig ki * Csak iA és iA+ módban.
Szinkronizálási sebesség Kevesebb mint 1/250 mp
Vakukimenet korrigálása 1/3EV lépés ±3EV
Vakuszinkronizálás 1. redőnyre szinkronizálva, 2. redőnyre szinkronizálva
Vakutompítási és expozíciókompenzálási szinkronizálás Van
Vezeték nélküli vezérlés Igen (DMW-FL200L / FL360L / FL580L használatakor (külön szerezhető be)), vezeték nélküli csatorna: 1/2/3/4 cs.
Vakuszinkron csatlakozó Van
HÁTSÓ KIJELZŐ Típus TFT LCD-kijelző statikus érintővezérlővel
Kijelző mérete 8,0 cm tetszőleges szögbe állítható / 3:2 oldalarány
Képpontok száma Mintegy 1,62 millió képpont
Látótér Kb. 100%
Állítható kijelző Fényerő, Kontraszt, Telítettség, Vörös-zöld, Kék-sárga
Anamorf 4K mód (4:3) MP4** 59,94 Hz <3328x2496> 59,94p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<3328×2496> 29,97p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<3328×2496> 29,97p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<3328×2496> 23,98p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<3328×2496> 23,98p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)
MP4** 50,00 Hz <3328×2496> 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)/<3328×2496> 25,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<3328×2496> 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)
MP4** 24,00 Hz <3328×2496> 24,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM)/<3328×2496> 24,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM)
MOV** / *****–59,94 Hz <3328×2496> 59,94p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 29,97p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 29,97p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 23,98p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 23,98p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)
MOV** / *****–50,00 Hz <3328×2496> 50,00p, 150 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 25,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 25,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)
MOV** / *****–24,00 Hz <3328×2496> 24,00p, 400 Mbit/s (4:2:2 10 bites ALL-Intra) (LPCM, nagy felbontású hang)/<3328×2496> 24,00p, 150 Mbit/s (4:2:2 10 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang) / 100 Mbit/s (4:2:0 8 bites LongGOP) (LPCM, nagy felbontású hang)
ÉLŐ KÉPKERESŐ Digitális zoom 2x, 4x
Extra telekonverter Állókép: max. 2x/Mozgókép: 2,1× (FHD)
Egyéb funkciók Szintjelző, Valós idejű hisztogram, Segédvonalak (3 elrendezés), Video-segédvonal, Középpontjelző, Kiemelés (állókép / mozgókép), Zebraminta (állókép / mozgókép)
FORGATÁS ÉRZÉKELÉS FUNKCIÓ Forgatás érzékelés funkció Van
FUNKCIÓ GOMB REC Wi-Fi / Q.MENU / Videórögzéítés / LVF–kijelző kapcsoló / LVF–kijelző megj. stílus / AF/AE-zárolás / AF-BE / Előnézet / Egy gombos AE / Érintő AE / Szintjelző / Fókuszterület-beállítás / Zoomvezérlő / Egyképes RAW+JPG / Egyképes pontszerű fénymérés / Egyképes 4K PHOTO / Működtetési zárolás / Tárcsás működtetőkapcsoló / Célhelynyílás / Fotóstílus / Szűrőválasztás / Oldalarány / Képméret / Minőség / AFS/AFF / Mérési mód / Sorozatfelvételi sebesség / 4K PHOTO / Önkioldó / Sorozat / Árnyékkiemelés / i. dinamika / i. felbontás / Min. zársebesség / HDR / Zártípus / Vaku mód / Vakubeállítás / Vezeték nélküli vakubeállítás / Extra Teleobjektíves átalakítás / Digitális zoom / Stabilizátor / 4K élő körülvágás / Mozgóképfelvételi formátum / Mozgóképfelvételi minőség / Változtatható kamerasebesség / Felvételkori kép mód / Szinkronizált letapogatás / Időkód / Hangfelvételi szintbeállítás / Mikrofonirányítottság- beállítás / HLG nézet segéd (HDMI) / Színsávok / WFM/vektorszkóp / Anamorf de-squeeze képernyő / HLG nézet segéd / LUT-monitormegjelenítés / LUT HDMI megjelenítés / Fókuszátvitel / Csendes mód / Fókuszkiemelés / Hisztogram / Segédvonal / Video-segédvonal / Zebraminta / Monokróm élőkép / Folyamatos előnézet / Live View-erősítő / Rögzítési terület / Videóprioritási kijelző / Zoomléptetés / Zoomsebesség / Éjszakai mód / Expozíciókomp. / Érzékenység / Fehéregyensúly / Fehéregyensúly összes elemének be- és kikapcsolása / Fotóstílus összes elemének be- és kikapcsolása / AF mód/MF / Felvétel/Lejátszás kapcsoló / Ki / Alapértékek visszaállítása / Fókuszgyűrű-rögzítés***** / Elektronikus képstabilizálás (videó)***** / Mik. felv. szint megj.*****
PLAY Wi-Fi / LVF–kijelző kapcsoló / Felvétel–lejátszás kapcsoló / Foglalatváltás / 4K PHOTO lejátszása / Egyes törlés / Védelem / Minősítés 1, 2, 3, 4, 5 / RAW-feldolgozás / 4K PHOTO tömeges mentés / Másolás / Anamorf de-squeeze képernyő / HLG nézet segéd / HLG nézet segéd (HDMI) / LUT-monitormegjelenítés / LUT HDMI megjelenítés / Éjszakai mód / Ki / Alapértékek visszaállítása
FOTÓSTÍLUS Fotóstílus Normál / Élénk / Természetes / Monokróm / L. monokróm / L. monokróm D***** / Tájkép / Portré / Egyéni 1, 2, 3, 4 / Filmszerű D / Filmszerű V / Like709 / Hybrid Log Gamma* / V-LogL/*Ha a Kreatív videó mód van kiválasztva.
KREATÍV VEZÉRLÉS Kreatív vezérlés Kifejező / Retró / Régi napok / Feltűnő / Diszkrét / Szépia / Monokróm / Dinamikus monokróm / Durva monokróm* / Selymes monokróm* / Hatásos művészi / Dinamikus / Keresztfeldolgozás / Játék effekt / Toy Pop / Fehérítőkihagyás / Miniatűr hatás** / Finom fókusz* / Fantasy / Csillagszűrő* / Egypontos szín / Napsütés*/* Csak fényképeknél. ** 4:2:2 10 bites és C4K/4K videofelvételnél nem áll rendelkezésre.
Változtatható kamerasebesség 59,94 Hz MOV/MP4(LPCM)/FHD/59,94p/2, 30, 56, 58, 60, 62, 64, 90, 120, 150, 180, 210, 240 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/4K/29,97p, MOV/MP4(LPCM)/C4K/29,97p, AVCHD/FHD/29,97p/2, 15, 26, 28, 30, 32, 34, 45, 60 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/FHD/29,97p/2, 15, 26, 28, 30, 32, 34, 45, 60, 75, 90, 105, 120, 135, 150, 165, 180, 195, 210, 225, 240 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/4K/23,98p, MOV/MP4(LPCM)/C4K/23,98p, AVCHD/FHD/23,98p/2, 12, 20, 22, 24, 26, 28, 36, 48, 60 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/FHD/23,98p/2, 12, 20, 22, 24, 26, 28, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108, 120, 132, 144, 156, 168, 180, 192, 204, 216, 228, 240 kép/s
50,00 Hz MOV/MP4(LPCM)/FHD/50,00p/2, 25, 46, 48, 50, 52, 54, 75, 100, 125, 150, 200, 240 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/4K/25,00p, MOV/MP4(LPCM)/C4K/25,00p, AVCHD/FHD/25,00p/2, 12, 21, 23, 25, 27, 30, 37, 60 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/FHD/25,00p/2, 12, 21, 23, 25, 27, 30, 37, 50, 62, 75, 87, 100, 112, 125, 137, 150, 175, 200, 225, 240 kép/s
24,00 Hz MOV/MP4(LPCM)/C4K/24,00p, MOV/MP4(LPCM)/4K/24,00p/2, 12, 20, 22, 24, 26, 28, 36, 48, 60 kép/s/MOV/MP4(LPCM)/FHD/24,00p/2, 12, 20, 22, 24, 26, 28, 36, 48, 60, 72, 84, 96, 108, 120, 132, 144, 156, 168, 180, 192, 204, 216, 228, 240 kép/s
MOZGÓKÉPES FUNKCIÓ Mesterállványszint 31 lépés
Luminancia 8 bites: 0-255 / 16-235 / 16-255/10 bites: 0‒1023 / 64‒940 / 64‒1023
Hullámforma-monitor / vektorszkóp Választható
LUT-kijelző LUT-monitormegjelenítés / LUT HDMI megjelenítés
Szinkronizált letapogatás Van
Időkód Összeszámolás: Rec Run/Free Run választható, Időkód mód: Drop frame/Non-drop frame választható (Ha a rendszer frekvenciája [59,94Hz].)
SS/erősítés üzem Zár hossz/ISO / Szög/ISO / Zár hossz/dB
Színsávok / 1 kHz-es teszthang Igen (SMPTE / EBU / ARIB) / Igen
Térdbeállítás Igen (Like709 módban)
LEJÁTSZÁS Lejátszás üzemmód 30 miniatűrös megjelenítés, 12 miniatűrös megjelenítés, Naptárszerű megjelenítés, Zoomolt lejátszás (max. 16×), Diavetítés (Mind / Csak képek / Csak videók, választható időtartam és hatás), Lejátszó mód (Normál / Csak képek / Csak videók), Védelem, Értékelés, Címszerkesztés, Arcfelismerés szerkesztése, RAW-feldolgozás, 4K PHOTO tömeges mentés, 4K PHOTO zajcsökkentés, Fénykompozíció, Élesítő retusálás, Szövegbélyegző, Másolás, Átméretezés, Körülvágás, Forgatás, Videófelosztás, Time-lapse videó, Stop-motion animáció, Kijelző elforgatása, Anamorf de-squeeze képernyő, HLG nézet segéd, LUT-monitormegjelenítés, LUT HDMI megjelenítés, Képrendezés, Törlés megerősítése, Állóképek készítése mozgóképből
KÉPVÉDELEM / TÖRLÉS Védelem Szimpla / Multi vagy Mégse
Törlés Egyetlen / Több / Mind / Besoroltakat kivéve
NYOMTATÁS PictBridge-kompatibilis
INTERFÉSZ USB USB Type-C, SuperSpeed USB 3.1 Gen1
HDMI*** Monitoráltali 4:2:2 10 bites (Ha a [Felvételi minőség] beállítása [4:2:2 10 bites], vagy ha a [Felvételi minőség] beállítása [C4K/60p]/[C4K/50p]/[4K/60p]/[4K/50p], és a [4K/60p bit mód]/[4K/50p bit mód] beállítása [4:2:2 10 bites]. [C4K/60p]/[C4K/50p]/[4K/60p]/[4K/50p] mód [Felvételi minőség] alatti kiválasztásakor nem rögzíthető mozgó- és állókép a kameraegységben található SD-memóriakártyán.)/4:2:2 8 bites (Ha a [Felvételi minőség] beállítása [4:2:0 8 bites], kivéve [C4K/60p]/[C4K/50p]/[4K 60p]/[4K/50p] esetén)/4:2:0 8 bites (Ha a [Felvételi minőség] beállítása [C4K/60p]/[C4K/50p]/[4K/60p]/[4K/50p] és a [4K/60p bit mód]/[4K/50p bit mód] beállítása [4:2:0 8 bites].)/Automatikus / 4K/30p/25p / 1080p / 1080i / KI/Tájékoztató kijelző BE/KI (választható)/HLG nézet segéd (HDMI) AUTO / MÓD1 / MÓD2 / KI (választható)/Automatikus felbontáscsökkentő konverzió
Lejátszás HDMI TypeA / VIERA Link, Hang: sztereó/59,94Hz: Auto / C4K/60p / C4K/30p / 4K/60p / 4K/30p / 1080p / 1080i / 720p / 480p/50,00Hz: Auto / C4K/50p / C4K/25p / 4K/50p / 4K/25p / 1080p / 1080i / 720p / 576p/24,00 Hz: Auto / C4K/24p / 4K/24p / 1080p
Hang- és videokimenet Nem
Távoli bemenet φ2,5mm távirányítás estén
Külső mikrofon-, ill. hangeszközbemenet φ3,5 mm külső mikrofonhoz / külső hangeszköz/MIC (Plug-in Power) / MIC / LINE választható ki./A Sztereó/Objektív automata/Puska/Szuper puska/Kézi beállítás a (külön megvásárolható) DMW-MS2 csatlakoztatása esetén választható.
Fejhallgató-kimenet φ3,5mm fülhallgató esetén
Mikrofon Sztereó, szélzaj-kiküszöbölés: KI / Alacsony* / Normál / Magas *DMW-MS2 csatlakoztatásakor (külön kapható).
Nagy felbontású hangrögzítés Igen DMW-XLR1 használatával (külön kapható)
Hangszóró Monó
SD-kártyafoglalat 1-es, 2-es foglalat
TC IN/OUT Igen BNC átalakítókábellel (tartozék)
NYELV OSD nyelvek japán, angol, német, francia, olasz, spanyol, lengyel, cseh, magyar, román, holland, török, portugál, finn, dán, svéd, görög
ENERGIA Akkumulátor Li-ion-akkumulátor (7,2 V, 1860 mAh, 14 Wh) (tartozék)
Akkumulátor-üzemidő (CIPA szabvány szerint) Mintegy 440 kép (hátsó kijelzővel), 410 kép (élő képkeresővel), 1 300 kép (energiatakarékos élő képkereső mód*) H-FS12060 objektívvel/* A Panasonic által meghatározott, CIPA szabványon alapuló tesztelési feltételek mellett. Ha az alvó állapotba lépés 1 másodpercre van beállítva.
Pótakkumulátoros markolat DMW-BGGH5 (külön szerezhető be)
MÉRET / TÖMEG Méretek (SZél. x Mag. X Mély.) 138,5×98,1×87,4 mm (a kiálló részek nélkül)
Súly Mintegy 660 g (1 db SD-kártya, akkumulátor, váz)/Mintegy 580 g (csak váz)
MŰKÖDÉSI KÖRNYEZET Üzemi hőmérséklet**** −10 és +40 °C között
Üzemi páratartalom 10–80% relatív páratartalom
STANDARD KIEGÉSZÍTŐK Szoftver Felvétel LUMIX Tether/・ Ezzel a szoftverrel a Panasonic digitális kamera PC alól irányítható. Lehetővé teszi a kamera különféle beállításainak módosítását, a felvétel távirányítását, valamint a távirányítással rögzített képek PC-re mentését. A szoftver letöltéséhez és telepítéséhez keresse fel az alábbi webhelyet./http://panasonic.jp/support/global/cs/soft/download/d_lumixtether.html (Windows és Mac rendszerre)
Lejátszás/szerkesztés ・ A számítógépen képeket szerkesztő és lejátszó szoftver nem tartozéka a készüléknek. Erre a Panasonic webhelyéről internetre kapcsolódó számítógéppel letölthető PHOTOfunSTUDIO 10.0XE szolgál./http://panasonic.jp/support/global/cs/soft/download/d_pfs10xe.html (Windows rendszerre)/・ A RAW fájlok számítógépes feldolgozására szolgáló szoftver nem tartozéka a típusnak. Erre a célra internetre csatlakoztatott számítógéppel letölthető a SILKYPIX Developer Studio nevű program az Ichikawa Soft Laboratory webhelyéről./http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/english/p/ (Windows és Mac rendszerre)
Standard kiegészítők Akkumulátortöltő (táphálózati adapter), akkumulátor, vázburkolat, vakupapucsfedél, ellenző, vakuszinkronizáló aljzat fedele, pótakkumulátor-csatlakozó fedele, USB-csatlakozókábel, vállszíj, kábeltartó, BNC átalakítókábel/・ A DC-GH5S speciális funkcióit bemutató használati útmutató letölthető a Panasonic LUMIX ügyféltámogatási webhelyéről internetre csatlakoztatott számítógéppel, okostelefonnal vagy táblagéppel.
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
12.899 Ft
Nettó: 10.157 Ft
109.899 Ft 79.900 Ft
Nettó: 86.535 Ft 62.913 Ft
124.899 Ft 123.900 Ft
Nettó: 98.346 Ft 97.559 Ft
109.899 Ft 56.900 Ft
Nettó: 86.535 Ft 44.803 Ft
23.900 Ft
Nettó: 18.819 Ft
© 2015-2019 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.