Gyártók
BOX Kamerák
PTZ Kamerák
IP Kamerák
IP PTZ Kamerák
Szín
Keresett ár: tól-ig
0 Ft 1.065.530 Ft
0 Ft 1.065.530 Ft

PANASONIC KX-HN6002FX otthonbiztonsági kezdőkészlet - környezeti megfigyelő csomag - Smart Home

otthonbiztonsági kezdőkészlet - környezeti megfigyelő csomag - Smart Home otthonbiztonsági kezdőkészlet - környezeti megfigyelő csomag - Smart Home otthonbiztonsági kezdőkészlet - környezeti megfigyelő csomag - Smart Home otthonbiztonsági kezdőkészlet - környezeti megfigyelő csomag - Smart Home

Otthoni környezeti megfigyelőkészlet

Az előre konfigurált otthoni környezeti megfigyelőkészlet részei: a HUB, két kültéri kamera és 4 GB microSDHC kártya. Ha a kameraképeken mozgás észlelhető, értesítés küldhető mobil eszközre, a videofelvétel pedig microSDHC kártyára menthető.

követelmények:

  • Internetre kapcsolt vezeték nélküli útválasztó (Wi-Fi router).
  • iPhone 4 vagy újabb, iPad (iOS 6.0 vagy újabb) vagy egy Android™ eszköz (Android 4.0 vagy újabb) Bluetooth és Wi-Fi rendszerrel, valamint mikrofonnal.
99.990 Ft 85.900 Ft
Nettó: 78.732 Ft 67.638 Ft
Boltonkénti készlet
  • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
  • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
  • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:
  • Egyszerű telepítés
  • Nagy hatókör
  • Nem jár havi díjfizetéssel

 

a csomag tartalma:

  • Smart Hub (KX-HNB600)
  • 2 db Kültéri kamera (KX-HNC600)

 

Szolgáltatások

Minden összetevője könnyen telepíthető az okostelefonján vagy táblagépén található alkalmazás segítségével, és mivel a rendszer vezeték nélküli, így nincsenek összegabalyodó kábelek. A csomag érzékelői aktiválódásuk esetén riasztásokat tudnak küldeni intelligens eszközökre és vezetékes telefonokra, továbbá a csomag egyéb Panasonic Smart Home termékekkel is kiegészíthető annak érdekében, hogy a rendszer mindig igazodjon a jövőbeni igényekhez.

Távolból is működik

Figyelemre méltó, hogy a Panasonic Smart Home rendszer több mint 300 méteres hatósugárban működőképes. Ez azt jelenti, hogy a kamerák, az érzékelők és a Smart Plug-ok képesek egymással kommunikálni és Ön által szabályozhatók – nem számít, mekkora az otthona vagy a kertje.

Nincs havidíj

Ha egyszer megvásárolta a Panasonic Smart Home csomagot, akkor ezzel a kiadásai véget értek. Nincsenek az otthonbiztonsági rendszerekhez rendszerint kapcsolódó havi előfizetési díjak, a vezérlő alkalmazás ingyenes, nem kell felhődíjak miatt aggódnia, és még egy ingyenes SD-kártyát is kap a hub eszközben.

*Adatdíjak felmerülhetnek.

Biztonságosabb, mint a WiFi

A Panasonic Smart Home eszközök ultra alacsony energiájú (ULE) vezeték nélküli szabvány segítségével kommunikálnak egymással, amely a szokásos fogyasztói elektronikai termékek számára kevésbé látható, mint a normál, könnyen feltörhető WiFi-technológia.

Egyszerű beállítás

Mivel a Panasonic Smart Home rendszer vezeték nélküli, hihetetlenül könnyen beállítható. Egyszerűen csatlakoztassa a HUB eszközt a hálózathoz, töltse le a vezérlő alkalmazást az okostelefonjára, és társítson minden eszközt a HUBbal. Még a társítás is rendkívül egyszerű. Az egyetlen gombnyomással történő társítás azt jelenti, hogy csak meg kell nyomnia egy gombot az egyes eszközökön és egy gombot a HUB eszközön, és már készen is van. Ugyanilyen könnyen csatlakoztathatók kiegészítő Smart Home eszközök, ha úgy dönt, hogy szeretné kiegészíteni a rendszert.

A Smart Hub jellemzői:

Minden Panasonic Smart Home rendszer lelke a HUB, amely vezeték nélkül csatlakozik az Ön összes többi Smart Home eszközéhez. Egyetlen gombnyomással beállítható, és még az akár 300 méterre található többi Smart Home eszközzel is kommunikál. Az otthoni vezetékes telefonokhoz is csatlakozik, így a HUBon keresztül hívásokat kezdeményezhet vagy fogadhat, valamint az SD-kártyára rögzítheti az aktivált Smart Home kameráktól kapott felvételeket.

Bemutatjuk saját őrszemét

Ez a kompakt és időjárásálló, vezeték nélküli hálózatú, éjjellátó funkcióval is rendelkező, színes kamera élő képadatfolyamot továbbít okostelefonjára vagy táblagépére. A beállítható érzékelési területű, beépített vizuális és infravörös érzékelőkkel probléma észlelésekor riasztást képes küldeni, beépített mikrofonjával pedig a kép mellett hangot is közvetít. A képeket a rendszer HUB központjába helyezett SD-kártyára is rögzítheti.

Kétirányú működés

A Panasonic kültéri kamera sokkal több egyszerű passzív képtovábbító eszköznél. A beleépített mikrofonnak köszönhetően a képek mellett a hangokat is továbbítja Önhöz bárhová. A kamerába épített hangszóró hallótávolságában lévőkhöz pedig beszélhet is – például megkérheti a postást, hogy vigye a levelet a másik ajtóhoz.

Könnyen kezelhető

A Panasonic Smart Home rendszer minden része teljes mértékben vezérelhető az okostelefonjáról vagy táblagépéről egy rendkívül intuitív alkalmazás segítségével. Ez az alkalmazás mindent kezel, a kamerák által nyújtott élő adatoktól, valamint a világítás be- és kikapcsolásától kezdve egészen addig, hogy riasztja Önt, ha bármelyik ablak- vagy mozgásérzékelő aktiválódik. Sőt, még altatódalt is tud játszani a gyerekszobában. Olyan, mintha az egész otthona az okostelefonjában lenne.

Amit szeretne és ahol szeretné

A Smart Home rendszerek három különböző módban futtathatóak. Először is élesíthetők akkorra, amikor otthon van, aktiválva az otthoni automatizálási funkciókat, mint például a világítás automatikus bekapcsolása vagy a figyelmeztetés arra, hogy valaki az ajtóban áll. Továbbá élesíthetők akkorra, amikor házon kívül van, és ekkor a kamerák, valamint az ablak- /ajtó- /mozgásérzékelők érzékelőképességén alapuló biztonsági funkciókat nyújtja. És végül, teljesen kikapcsolható az egész rendszer.

Mindig mindenről tudhat

Az egyik legmegnyugtatóbb dolog a Smart Home rendszerekkel kapcsolatban az általuk nyújtott értesítési lehetőségek gazdag tárháza. Más szavakkal, ha a rendszere hibát érzékel, akkor Ön biztosan tudni fog róla. A DECT otthonbiztonsági csomag segítségével minden riasztásról szóbeli leírást kaphat digitális vezeték nélküli kézibeszélőjén keresztül, valamint a riasztásokat az okostelefonjára és a vezetékes telefonjára is megkapja.

A Smart Home rendszer Önnel együtt növekszik

A Smart Home kifinomult hálózati technológiájának köszönhetően a rendszer az Ön változó igényeinek megfelelően igazítható és bővíthető. Az ábrán látható bármelyik eszközkombináció felhasználásával tökéletesen testre szabhatja a rendszert, és a Panasonic már dolgozik sok további olyan eszközön, amely tökéletesen fog illeszkedni az Ön hálózatába, amikor elérhető lesz.

Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
24.990 Ft 21.500 Ft
Nettó: 19.677 Ft 16.929 Ft
36.990 Ft 31.800 Ft
Nettó: 29.126 Ft 25.039 Ft
49.990 Ft 48.900 Ft
Nettó: 39.362 Ft 38.504 Ft
15.990 Ft 13.900 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.945 Ft
15.990 Ft 13.900 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.945 Ft
24.990 Ft 21.500 Ft
Nettó: 19.677 Ft 16.929 Ft
9.990 Ft 8.600 Ft
Nettó: 7.866 Ft 6.772 Ft
15.990 Ft 13.699 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.787 Ft
15.990 Ft 13.699 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.787 Ft
15.990 Ft 13.900 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.945 Ft
© 2015-2019 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.