Gyártók
BOX Kamerák
PTZ Kamerák
IP Kamerák
IP PTZ Kamerák
Szín
Keresett ár: tól-ig
0 Ft 1.065.530 Ft
0 Ft 1.065.530 Ft

PANASONIC KX-HN6010FX otthonbiztonsági kezdőkészlet , Starter Kit - Smart Home

Tegye otthonát percek alatt intelligensebbé és biztonságosabbá.

Családjának védelme még soha nem volt ilyen egyszerű. Telepítse mindössze néhány pillanat alatt az otthonbiztonsági kezdőcsomagot és részesüljön az előfizetés nélküli csomag előnyeiből. Az aktivált ablak-/ajtó- és mozgásérzékelők riasztást tudnak küldeni okostelefonjára, táblagépére vagy vezetékes telefonjára.

követelmények:

 • Internetre kapcsolt vezeték nélküli útválasztó (Wi-Fi router).
 • iPhone 4 vagy újabb, iPad (iOS 6.0 vagy újabb) vagy egy Android™ eszköz (Android 4.0 vagy újabb) Bluetooth és Wi-Fi rendszerrel, valamint mikrofonnal.
49.990 Ft 43.299 Ft
Nettó: 39.362 Ft 34.094 Ft
Boltonkénti készlet
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
 • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:
 • Egyszerű telepítés
 • Nagy hatókör
 • Nem jár havi díjfizetéssel

 

a csomag tartalma:

 • Smart Hub (KX-HNB600)
 • Ablak-ajtó nyitásérzékelő (KX-HNS101)
 • Mozgásérzékelő (KX-HNS102)

 

Szolgáltatások

Meg szeretné ismerni az intelligens otthon világát? Akkor az otthonbiztonsági kezdőcsomag a tökéletes kiindulópont az Ön számára. Minden összetevője könnyen telepíthető az okostelefonján vagy táblagépén található alkalmazás segítségével, és mivel a rendszer vezeték nélküli, így nincsenek összegabalyodó kábelek. A csomag érzékelői aktiválódásuk esetén riasztásokat tudnak küldeni intelligens eszközökre és vezetékes telefonokra, továbbá a csomag egyéb Panasonic Smart Home termékekkel is kiegészíthető annak érdekében, hogy a rendszer mindig igazodjon a jövőbeni igényekhez.

Távolból is működik

Figyelemre méltó, hogy a Panasonic Smart Home rendszer több mint 300 méteres hatósugárban működőképes. Ez azt jelenti, hogy a kamerák, az érzékelők és a Smart Plug-ok képesek egymással kommunikálni és Ön által szabályozhatók – nem számít, mekkora az otthona vagy a kertje.

Nincs havidíj

Ha egyszer megvásárolta a Panasonic Smart Home csomagot, akkor ezzel a kiadásai véget értek. Nincsenek az otthonbiztonsági rendszerekhez rendszerint kapcsolódó havi előfizetési díjak, a vezérlő alkalmazás ingyenes, nem kell felhődíjak miatt aggódnia, és még egy ingyenes SD-kártyát is kap a hub eszközben.

*Adatdíjak felmerülhetnek.

Biztonságosabb, mint a WiFi

A Panasonic Smart Home eszközök ultra alacsony energiájú (ULE) vezeték nélküli szabvány segítségével kommunikálnak egymással, amely a szokásos fogyasztói elektronikai termékek számára kevésbé látható, mint a normál, könnyen feltörhető WiFi-technológia.

Egyszerű beállítás

Mivel a Panasonic Smart Home rendszer vezeték nélküli, hihetetlenül könnyen beállítható. Egyszerűen csatlakoztassa a HUB eszközt a hálózathoz, töltse le a vezérlő alkalmazást az okostelefonjára, és társítson minden eszközt a HUBbal. Még a társítás is rendkívül egyszerű. Az egyetlen gombnyomással történő társítás azt jelenti, hogy csak meg kell nyomnia egy gombot az egyes eszközökön és egy gombot a HUB eszközön, és már készen is van. Ugyanilyen könnyen csatlakoztathatók extra Smart Home eszközök, ha úgy dönt, hogy szeretné kiegészíteni a rendszert.

A Smart Hub jellemzői:

Minden Panasonic Smart Home rendszer lelke a HUB, amely vezeték nélkül csatlakozik az Ön összes többi Smart Home eszközéhez. Egyetlen gombnyomással beállítható, és még az akár 300 méterre található többi Smart Home eszközzel is kommunikál. Az otthoni vezetékes telefonokhoz is csatlakozik, így a HUBon keresztül hívásokat kezdeményezhet vagy fogadhat, illetve az SD-kártyára rögzítheti az aktivált Smart Home kameráktól kapott felvételeket.

Mozgásérzékelők a biztonságért

A Smart Home mozgásérzékelők segítségével nem csak a betolakodók fedezhetők fel és a riasztó sziréna vagy a kamerák aktiválhatók potenciálisan, hanem számos hasznos otthoni automatizálási funkció is beállítható. Például a lépcsőkön található aktivált mozgásérzékelő felkapcsolhat egy Smart Plug-hoz csatlakoztatott világítást a földszinti előszobában. A mozgásérzékelő érzékenysége is beállítható, hogy a család házi kedvencei ne aktiválják véletlenül.

Nyílászárók figyelése

Annak ellenére, hogy a beállításuk csak másodpercekig tart, a Smart Home ajtó- és ablakérzékelők átfogó és hatékony otthoni biztonsági megoldást nyújtanak. Mivel vezeték nélkül csatlakoznak a Smart Home rendszer összes többi eszközéhez, az aktivált ajtó- és ablakérzékelők sokféle dolog elvégzésére beállíthatók, attól kezdve, hogy riasztást küldenek az okostelefonjára és a vezetékes telefonjára, egészen addig, hogy felkapcsolják a világítást és beindítanak egy hangos riasztó szirénát.

Könnyen kezelhető

A Panasonic Smart Home rendszer minden része teljes mértékben vezérelhető az okostelefonjáról vagy táblagépéről egy rendkívül intuitív alkalmazás segítségével. Ez az alkalmazás mindent kezel, a kamerák által nyújtott élő adatoktól, valamint a világítás be- és kikapcsolásától kezdve egészen addig, hogy riasztja Önt, ha bármelyik ablak- vagy mozgásérzékelő aktiválódik. Sőt, még altatódalt is tud játszani a gyerekszobában. Olyan, mintha az egész otthona az okostelefonjában lenne.

Amit szeretne és ahol szeretné

A Smart Home rendszerek három különböző módban futtathatóak. Először is élesíthetők akkorra, amikor otthon van, aktiválva az otthoni automatizálási funkciókat, mint például a világítás automatikus bekapcsolása vagy a figyelmeztetés arra, hogy valaki az ajtóban áll. Továbbá élesíthetők akkorra, amikor házon kívül van, és ekkor a kamerák, valamint az ablak-/ajtó-/mozgásérzékelők érzékelőképességén alapuló biztonsági funkciókat nyújtja. És végül, teljesen kikapcsolható az egész rendszer.

Mindig mindenről tudhat

Az egyik legmegnyugtatóbb dolog a Smart Home rendszerekkel kapcsolatban az általuk nyújtott értesítési lehetőségek gazdag tárháza. Más szavakkal, ha a rendszere hibát érzékel, akkor Ön biztosan tudni fog róla. A DECT otthonbiztonsági csomag segítségével minden riasztásról szóbeli leírást kaphat digitális vezeték nélküli kézibeszélőjén keresztül, valamint a riasztásokat az okostelefonjára és a vezetékes telefonjára is megkapja.

Modern telefon a modern élethez

A Panasonic DECT vezeték nélküli kézibeszélő kényelmes és takarékos Smartphone Connect funkciói egyrészt hozzájárulnak a Smart Home rendszer biztonsági funkcióihoz, másrészt a segítségével vezetékes hívásokat kezdeményezhet és fogadhat okostelefonján, valamint okostelefonos hívásokat fogadhat a vezetékes telefonján bárhonnan az otthonában. Ezen kívül egyetlen gombnyomással megoszthatja a névjegyeket az okostelefonjai és a Panasonic DECT kézibeszélő között.

A Smart Home rendszer Önnel együtt növekszik

A Smart Home kifinomult hálózati technológiájának köszönhetően a rendszer az Ön változó igényeinek megfelelően igazítható és bővíthető. Az ábrán látható bármelyik eszközkombináció felhasználásával tökéletesen testre szabhatja a rendszert, és a Panasonic már dolgozik sok további olyan eszközön, amely tökéletesen fog illeszkedni az Ön hálózatába, amikor elérhető lesz.

Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
36.990 Ft 31.800 Ft
Nettó: 29.126 Ft 25.039 Ft
49.990 Ft 48.900 Ft
Nettó: 39.362 Ft 38.504 Ft
15.990 Ft 13.900 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.945 Ft
24.990 Ft 21.500 Ft
Nettó: 19.677 Ft 16.929 Ft
9.990 Ft 8.600 Ft
Nettó: 7.866 Ft 6.772 Ft
15.990 Ft 13.699 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.787 Ft
15.990 Ft 13.699 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.787 Ft
15.990 Ft 13.900 Ft
Nettó: 12.591 Ft 10.945 Ft
© 2015-2019 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.