Gyártók
Fényképezőgép típus
Felbontás (pixel)
Felvételi mód
Keresett ár: tól-ig
99.899 Ft 838.900 Ft
99.899 Ft 838.900 Ft

PANASONIC H-E08018E LEICA H-E08018E DG VARIO ELMARIT Zoom optika

LEICA H-E08018E DG VARIO ELMARIT Zoom optika LEICA H-E08018E DG VARIO ELMARIT Zoom optika LEICA H-E08018E DG VARIO ELMARIT Zoom optika LEICA H-E08018E DG VARIO ELMARIT Zoom optika
  • Fókusztávolság: 8-18 mm / 16-36 mm (35 mm-es egyenérték)
  • Maximális rekesznyílás: F2,8 (nagylátószög) – F4,0 (teleobjektív)
  • Szűrő mérete:  ø67 mm
     

                

 

 

431.991 Ft
Nettó: 340.150 Ft
Boltonkénti készlet
  • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
  • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
  • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:

 

H-E08018 LEICA DG  objektív

Micro Four Thirds szabványú 8-18 mm-es, széles zoomobjektív / 16-36 mm (35 mm-es egyenérték)

H-E08018

Szerteágazó lehetőség az önkifejezésre

A széles zoomobjektív és a LEICA képfeldolgozási teljesítménye kitűnő hordozhatósággal párosul. Az ultraszéles látószögű 16 mm-es tájképektől a szabványos 36 mm-es pillanatképekig (35 mm-es egyenérték) a LEICA DG objektív hihetetlen felbontásával saroktól sarokig élesen rögzíti a képet. A kreatívabb fotók és videók készítéséhez tartalmaz egy 67 mm-es szűrőt is. Ez a rossz időjárási viszonyokra is megbízhatóan felkészített, fürge, minőségi objektív ideális szabadtéri fényképezéshez.

Szerteágazó lehetőség az önkifejezésre

LEICA DG objektív – felülmúlhatatlan optika

Ha a LEICA DG objektív mellett dönt, felülmúlhatatlan optikai minőségre és paraméterekre számíthat. Természetes a Leica Camera AG szigorú normái szerinti minőség. A lencsék kifinomult kialakításának köszönhetően a kép legszéléig kristálytiszta felvételeket készíthet. Ugyanakkor minden torzítás ki van küszöbölve, hogy pontos, borotvaéles képeket alkothasson. Ezzel a készülékkel saját kezébe veheti a professzionális színvonalú képek készítését.

LEICA DG objektív – felülmúlhatatlan optika

Nanotechnológiás felületkezelés – minden szögből éles

Szabaduljon a szellemképtől és becsillanástól – az ilyen objektívek nanotechnológiás felületkezeléssel rendelkeznek. Ez a speciális, ultravékony, a zavaró tükröződéseket a teljes spektrumban lecsökkentő felületkezelés a Panasonic eredeti fejlesztése. Az eredmény: még egy sötétben fotózott fényforrás esetében is kristálytiszta képalkotás.

Nanotechnológiás felületkezelés – minden szögből éles

Videók támogatása – tökéletes videofelvétel

A videofelvétel támogatásával a LUMIX fényképezőgép a felhasználók minden igényét kielégíti. A megvilágításbeli hirtelen ugrásokat kiküszöbölő fokozatmentes rekesznyílás-állítás mellett a jobb minőségű hangrögzítés érdekében rendkívül csendes működéssel is dicsekedhet. Mi több, az objektív megdöbbentő teljesítményt nyújtó autofókusz (AF) funkciójával kiváló 4K felbontású videók készíthetőek, ahol a pontos fókuszálás elengedhetetlen.

Videók támogatása – tökéletes videofelvétel

Csepp-por-fagy állóság – még kreatívabb használhatóság

Dacol az elemekkel szinte bármely időjárási és felvételi viszonyok között. Az objektív annyira csepp-por-fagy álló* kivitelű, hogy még a terepen való használat igénybevételeit is elviseli. Mivel megvédi az objektívrendszer belsejét egyebek mellett a homoktól és az esőtől, mostoha körülmények között is tökéletesen használható. Így már semmi sem tarthatja vissza azoknak a kreatív természeti és tájképeknek az elkésztésétől, amelyekre mindig vágyott. * Az objektív csak csepp-por-fagy álló LUMIX vázakon biztosítja ezt a funkciót. A „cseppálló” kifejezés jelentése egy olyan megnövelt védelmi szint, amellyel ez az objektív ellenáll a minimális mennyiségű nedvességnek, víznek és pornak. A „cseppállóság” nem garantálja, hogy az objektív nem károsodik, ha közvetlen víz éri.

Csepp-por-fagy állóság – még kreatívabb használhatóság

H-E08018

15 elem 10 csoportban: – 1 aszférikus Extra-Low Dispersion lencse – 3 aszférikus lencse – 2 Extra-Low Dispersion lencsék – 1 Ultra High Refractive Index lencse Az aszferikus (ASPH) Extra-Low Dispersion (ED) lencse a méret és a tömeg csökkentését, a jobb felbontást és a saroktól sarokig kontrasztos fényképezést szolgálja. Az aszférikus (ASPH) lencsék kisebbek és könnyebbek, hatékonyan megelőzve a szférikus képhibát és a torzítást is. Az Extra-Low Dispersion (ED) lencsék a kromatikus képhiba korrigálásával éles és kontrasztos képet hoznak létre saroktól sarokig tiszta színekkel. Az Ultra-High Refractive Index (UHR) lencsék javítják az optikai paramétereket, kisebbek és könnyebbek, valamint egyenletes minőséget biztosítanak a kép közepétől a széléig.

H-E08018

H-E08018

MTF diagram A torzítás kompenzálására képes lencsék esetén a modulációs átviteli függvény diagramjának vízszintes tengelye mutatja a korrigált kép középpontjától mért távolságot.

H-E08018

 

Műszaki jellemzők:

Jellemzők
Objektívfelépítés
15 elem 10 csoportban (1 aszférikus extra kis szórású (ED) lencse, 3 aszférikus lencse, 2 extra kis szórású (ED) lencse, 1 ultra extra kis szórású (UED) lencse)
Nanorészecskés felületkezelés
Van
Rögzítés
Micro Four Thirds csatlakozó
optikai képstabilizátor
Nem
Gyújtótávolság
f=8–18 mm (35 mm-es egyenértékben 16–36 mm)
Blende típusa
7 rekeszlamella / környílású blende
Maximális blendenyílás
F2,8 (nagylátószög) – F4,0 (teleobjektív)
Minimális blendenyílás
F22
Legkisebb fókuszálási távolság
0,23 m/0,75 ft.
Maximális nagyítás
Mintegy 0,12×/0,24× (35 mm-es egyenérték)
Általános adatok
Diagonális látószög
107° (nagy látószög) – 62° (teleobjektív)
Időjárásálló
Csepp-por-fagy állóság
Szűrő mérete
φ67mm
Max. átmérő
φ7,34 cm
Teljes hossz
Mintegy 88 mm (az objektív csúcsától az objektívrögzítő alapjáig)
Súly
Mintegy 315 g (elülső és hátsó objektívsapka és napellenző nélkül)
Alaptartozékok
Objektívsapka, hátsó objektívsapka, napellenző, objektívtartó zsák
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
© 2015-2021 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.