Gyártók
Keresett ár: tól-ig
24.990 Ft 239.900 Ft
24.990 Ft 239.900 Ft

PANASONIC SC-AKX710E-K Panasonic SC-AKX710 mini hifi torony

  • Erőteljes basszus és tiszta hangzás
  • AIRQUAKE BASS, 20 cm-es szupermélysugárzó
  • Lapos kialakítású központi egység
  • Életstílusához jobban igazodó, új küllem
  • 6 Karaoke hatás
  • 2 mikrofonbemenet

 

149.899 Ft 142.900 Ft
Nettó: 118.031 Ft 112.520 Ft
Boltonkénti készlet
  • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
  • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
  • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:

SC-AKX710 minirendszer

Erőteljes hangzása mellett az SC-AKX710 a kompakt, de elegáns kivitelt kínáló AKX termékcsalád tagja. A 20 cm-es szupermélysugárzó és a 2 csatornás digitális Bi-Amp tiszta, dinamikus hangot hoz létre. A szorosabb okostelefon-kapcsolat kedvenc zenéinek egyszerű megosztását teszi lehetővé. A belső memória nem kevesebb mint 4 GB.SC-AKX710

Lenyűgöző basszus és rezonancia

AIRQUAKE BASSZUS A bulikhoz szükséges masszív mélyeket és rezonanciát tovább erősíti az egyedi Bass Reflex rendszer. Az egyedi hangút-kialakításnak köszönhetően a hang előre terjed, és a mélysugárzó egység mögött generált rezonancia sem vész el. Ez tovább erősíti a mélytartományt, és rendkívüli hangzást eredményez.Lenyűgöző basszus és rezonancia

Kompakt és korszerű kialakítás

Az AKX710 egyszerre kompakt és elegáns kivitélével fokozza a zenei teljesítményt. Ez a két egymásnak ellentmondó tulajdonság magas szinten összefonódott. A központi egység anyagában két határozottan eltérő, egy matt és egy fényes felületi textúra alkot elegáns kontrasztot, ezzel az AKX710 minőségét és erejét kifejezve. Az AKX710 minihangrendszerben ideálisan találkozik a kompakt méret, a korszerű kivitelezés és az erőteljes hangzás.

Kompakt és korszerű kialakítás

Élvezze a zenét a legjobb hangzással

Helyi hangszínszabályzó-előbeállítás A helyi hangszínszabályzó-előbeállítások széles kínálata mellett maximálisan kiélvezheti a különböző műfajú (rock, karaoke és másféle) zenék hangzását. A futball módnak köszönhetően még a tévézés is szórakoztatóbbá válik. Bármit is néz, kiválaszthatja a tökéletesen hozzá illő hangot. Helyi hangszínszabályzó-előbeállítás A helyi hangszínszabályzó-előbeállítások széles kínálata mellett maximálisan kiélvezheti a különböző műfajú (rock, karaoke és másféle) zenék hangzását. A futball módnak köszönhetően még a tévézés is szórakoztatóbbá válik. Bármit is néz, kiválaszthatja a tökéletesen hozzá illő hangot.Élvezze a zenét a legjobb hangzással

Okostelefonról egyszerűen kérhetők a kívánt számok személyes használatra

A Panasonic MAX Juke alkalmazás még izgalmasabbá teszi a bulit. Az alkalmazással egyszerre több hangforrás is továbbítható az okostelefonból a készülék belső memóriájába. A Jukebox a hangforrásokat a vegyes lejátszás funkcióra is továbbíthatja a számok igény szerinti lejátszása céljából. * A MAX Juke alkalmazás Bluetooth® vezeték nélküli technológiával érhető el. A MAX Juke alkalmazás használatához 4.1-es vagy újabb Android™ rendszerű készülék szükséges. Az alkalmazás elérhető a Google Play™ beszerzőhelyen. A Panasonic MAX Juke alkalmazás még izgalmasabbá teszi a bulit. Az alkalmazással egyszerre több hangforrás is továbbítható az okostelefonból a készülék belső memóriájába. A Jukebox a hangforrásokat a vegyes lejátszás funkcióra is továbbíthatja a számok igény szerinti lejátszása céljából. * A MAX Juke alkalmazás Bluetooth® vezeték nélküli technológiával érhető el. A MAX Juke alkalmazás használatához 4.1-es vagy újabb Android™ rendszerű készülék szükséges. Az alkalmazás elérhető a Google Play™ beszerzőhelyen.

Okostelefonról egyszerűen kérhetők a kívánt számok személyes használatra

Zenetovábbítás és fesztiválhangulat

DJ Jukebox / MAX Juke alkalmazás Okostelefonról a belső memóriába* rögzítheti kedvelt zenéit, hogy jöhessen a fesztiválhangulat. A DJ zenegép az 1000 szám tárolására alkalmas (4 GB) belső memórián túl USB-memóriaeszközről is képes számokat lejátszani vegyes lejátszás módban. * Csak személyes használatra. A Panasonic MAX Juke alkalmazással Bluetooth® vezeték nélküli technológián keresztül érhető el. A MAX Juke alkalmazás használatához 4.1-es vagy újabb Android™ rendszerű készülék szükséges. DJ Jukebox / MAX Juke alkalmazás Okostelefonról a belső memóriába* rögzítheti kedvelt zenéit, hogy jöhessen a fesztiválhangulat. A DJ zenegép az 1000 szám tárolására alkalmas (4 GB) belső memórián túl USB-memóriaeszközről is képes számokat lejátszani vegyes lejátszás módban. * Csak személyes használatra. A Panasonic MAX Juke alkalmazással Bluetooth® vezeték nélküli technológián keresztül érhető el. A MAX Juke alkalmazás használatához 4.1-es vagy újabb Android™ rendszerű készülék szükséges.

Zenetovábbítás és fesztiválhangulat

Élvezze a karaoke funkciót családtagjaival, ismerősivel

A központi egységen két mikrofonbemenet is található, így a családtagokkal és ismerősökkel akár duettet is énekelhet. Az éneklést olyan funkciók is segítik, mint a Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control és Mic EQ. Emellett az Echo funkció még jobb karaoke énekhatást eredményez. * A Tempo Control funkció CD, USB és belső memória esetén működik. A központi egységen két mikrofonbemenet is található, így a családtagokkal és ismerősökkel akár duettet is énekelhet. Az éneklést olyan funkciók is segítik, mint a Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control és Mic EQ. Emellett az Echo funkció még jobb karaoke énekhatást eredményez. * A Tempo Control funkció CD, USB és belső memória esetén működik.

Élvezze a karaoke funkciót családtagjaival, ismerősivel

Élvezze a Panasonic TV képeit dinamikus hangzással

Ha a Panasonic TV képsorainak hangkimeneti jelét a MAX/AKX rendszeren szólaltatja meg, rendkívül dinamikus hangzást érhet el. Ez pedig nemcsak zenehallgatásra szolgál. Az erőteljes hangzás a zenei programok és koncertfelvételek képanyagát is tökéletesen kiegészíti.Élvezze a Panasonic TV képeit dinamikus hangzással

Műszaki jellemzők:

SZÍN
Fekete
ERŐSÍTŐ
Amp típusa
2 cs. digitális Bi-Amp
RMS kimeneti szint (30% THD)
Magas cs.
500 W/csatorna (2 Ω, 1 kHz, 30% THD)
Mély cs.
500 W/csatorna (2 Ω, 100Hz, 30% THD)
Teljes RMS sztereó módbeli teljesítmény
2000 W
PMPO kimeneti szint
22000W
HANGSUGÁRZÓ RENDSZER
Elülső hangszóró
Típus
3 utas 3 hangszórós rendszer
Hangsugárzó egység
20 cm-es szupermélysugárzó (bordás rostlemezből)/8cm-es mélynyomó/6 cm-es magassugárzó
Bass Expand
AIRQUAKE BASS
CD / DVD
Lemezlejátszás
CD-R / RW*1
Formátum
CD-DA / MP3
Belső memória
Kapacitás
4 GB
Médiafájlok támogatása
MP3
USB
USB Port
Két USB-aljzat (lejátszás+felvétel / lejátszás)
USB szabvány
USB 2.0, teljes sebességű
Támogatott formátumok
MP3
Akkumulátortöltés
500 mA
RÁDIÓ
Állomás beállítás
FM
30 állomás
Radio Data System
igen
Antennaterminál
75 Ω aszimmetria
HÁLÓZAT
Bluetooth
Verzió
2.1 verzió + EDR
Osztály
Class 2
SBC kodek
igen
Panasonic TV-ről egyérintéses vezérlés
igen
SMARTPHONE APP
Alkalmazásnév
Panasonic MAX Juke*2
OS
Android
igen
HANG FUNKCIÓ
Szuperhang-ekvalízer, Szuperbasszus
D.Bass
igen
D.Bass Beat
igen
Előre beállított EQ
Helyi EQ-előbeállítás
Kézi EQ
3 sáv + Surround
DJ funkció
Effektus
igen
Sampler
igen
Karaoke Jukebox
igen
Jukebox, DJ
igen
Kis torzítású technológia
Maximized Bass Sound PLUS
Karaoke
Teljes karaoke
CSATLAKOZÓK
USB Port
2 db
Hang BE
1 db AUX (PinJack)
Mikrofon jack
2 db (6,3 mm)
ÁLTALÁNOS ADATOK
Tápellátás
AC 220 - 240 V, 50 Hz
Energiafogyasztás
Normál használat
225 W*3
Normál készenlét
0,5 W*3
Bluetooth-készenlét
0,6 W*3
Elenállás
igen
Automatikus kikapcsolás
igen
Időzítő funkció
Alvás
igen
Óra
igen
Játékidő
igen
Felv. időzítő
igen
Főegység
Méret (Szé×Ma×Mé)
458×137×341 mm
Tömeg
4 kg
Hangsugárzó egység
Méret (Szé×Ma×Mé)
313×425×264 mm
Tömeg
6,9 kg
MEGJEGYZÉS
*1 A lejátszhatóság függ a tartalomtól, a lemeztől, és a lemez állapotától.
MEGJEGYZÉS
*2 Letölthető az App Store áruházból. Letölthető a Google Play™ áruházból.
MEGJEGYZÉS
*3 A gyártó értesítés nélkül módosíthatja a termék műszaki adatait. Minden közölt szám hozzávetőleges.
JOGI TÁJÉKOZTATÁS:
Ezen a (illetve bármilyen más) készüléken történő tartalomlejátszáshoz és -rögzítéshez a szerzői jogok tulajdonosának engedélyére lehet szükség. A Panasonic nincs feljogosítva arra, hogy megadja ezt az engedélyt, ezt nem is teszi meg, és kifejezetten lemond minden jogról, lehetőségről és szándékról, hogy az Ön nevében ilyen engedélyt szerezzen. Az Ön felelőssége gondoskodni arról, hogy ezt és bármilyen más készüléket az Ön országában érvényes szerzői jogszabályoknak megfelelően használjon.
VÉDJEGYEKRE VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS:
Az Apple és az Apple embléma az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatás-védjegye./A Google Play a Google Inc. védjegye./A Bluetooth® szómárka és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek. Ezeket a márkákat a Panasonic Corporation licenc alapján használja. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő jogtulajdonosok védjegyei és kereskedelmi nevei./Az N jelölés az NFC Forum Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye vagy védjegye./A Qualcomm a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Használata a jogtulajdonos engedélyével történik. Az AllPlay a Qualcomm Connected Experiences, Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye. Használata a jogtulajdonos engedélyével történik.
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
© 2015-2021 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.