Szállítási módok

A kosárban, a megrendelés előtt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot. Ezek az alábbiak lehetnek.


Befárad érte valamelyik boltunkba

Amennyiben a megrendelt terméket a számlázás előtt meg szeretné tekinteni a valóságban, ezt megteheti valamelyik boltunkban. Ekkor gyakorlatilag a megszokott módon vásárol, de mivel előtte leadta a rendelését az internet áruházban, a következő előnyökben részesül:

 • Eltesszük Önnek a megrendelt termékeket, így biztosan nem fog elfogyni, mire el tud érte menni
 • Esetenként a webáruházban kedvezőbb árat láthat, mint a bolti ár, így a webáruházban leadott rendelés esetén ezt az "Internetes árat" kapja bolti átvétel esetén is.


Futárral kiszállitjuk a megadott címre

A legkényelmesebb mód a termékek kiszállítása futárral a megadott címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A futár garanciát vállal a termék sértetlen kiszállítására, s a csomag tartalmazza a számlát, a termék magyar nyelvű kezelési leírását, valamint a garancialevelet.

A szállítás összegét természetesen a megrendelés tartalmazza.

Futárral történő szállítás esetén minden megrendelésnél telefonon vagy e-mail-ben egyeztetjük Önnel a szállítás napját, budapesti cím esetén pedig az időpont egyeztetésére is mód van. Ez azért szükséges, hogy a futártól át tudja venni valaki a csomagot és utánvét esetén az ellenértékét ki tudja fizetni. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, aki átveszi az árut, úgy azt visszaszállítja nekünk. A futár az előre egyeztetett munkanapon 9 – 16 óra között várható.

Ha nagyméretű terméket rendel (30kg felett), csak akkor tudjuk a rendelést teljesíteni, ha valaki tud segíteni a sofőrnek a csomagot a teherautótól a lakásba bevinni.

Szállítási határidő:

 • Vidéki szállítási cím esetén a rendelés napját követo 1-3 munkanap, természetesen előzetes egyeztetést követően. Igény esetén későbbi szállítást is tudunk egyeztetni.
 • Budapesti szállítás esetén akár már a következő munkanap is van lehetőség a szállításra, s idopontot is tudunk egyeztetni.
 • Külföldi szállítás esetén a szállítási idő a távolság függvényében nőhet a futáűrszolgálattól függően


GLS CsomagPONT átvevőhelyre szállítás, több mint 370 GLS CsomagPONT országszerte!

A GLS ShopDeliveryService szolgáltatásával GLS CsomagPontba is kérhető a kiszállítás! Az interneten leadott megrendeléseket a vásárlók egyszerűen és kényelmesen átvehetik az ország bármely részén, több mint 370 átvevőhelyen.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd E-mail és SMS-értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevőhelyek nyitva tartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt e-mail értesítőt küldünk, ha az áru még a CsomagPontban van. Így a vásárló kényelmesen, napi ritmusának megfelelően keresheti fel az átvevőhelyet.

A CsomagPONT-ra szállítás előnyei:

 • A feladást követően 24 órán belül kézbesítjük a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba
 • Csomagfeladás 40 kg-ig
 • Utánvétfizetési lehetőség
 • Kétszer is értesítjük a vevőt
 • Dinamikusan bővülő hálózat
 • Országos lefedettség
 • Átvevőhelyek frekventált helyeken, pl. benzinkutak, bevásárlóközpontok, stb.


Amennyiben GLS CsomagPONT-on szeretné átvenni a rendelését, a Pénztár oldalon a "3. lépés: Szállítási adatok" részen a lakáscímét érdemes megadni, mert a "4. lépés: Szállítási mód"-nál a GLS CsomagPONT kiválasztása esetén ezen megadott cím közelében ajánlja fel a CsomagPONT-okat, amiből igénye szerint szabadon választhat.

© 2015-2024 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.