Kategória
Gyártók
Bérleti díj (ÁFA-val)
világítás
Állvány típus
Fényképezőgép típus
Csatornák száma
Rögzítés típusa
Akkumulátor / töltő típus
Pengék száma
Tárhely méret
Minimális megvilágítás
Mikrofon típus
Fényerő
Optika típus
Sebesség
Típus
Optikai zoom
BOX Kamerák
PTZ Kamerák
Állapot
Felbontás (pixel)
Képérzékelő méret
IP Kamerák
Csatlakozások
Kivitel
Felvételi mód
Grill teljesítmény
IP PTZ Kamerák
Mikro Teljesítmény
Szín
Képérzékelő
Extra funkciók
Extra tartozékok
Keresett ár: tól-ig
0 Ft 1.300.000 Ft
0 Ft 1.300.000 Ft

SAMSUNG QE55LST7TCUXXH Samsung QE55LST7TCUXXH 55"-s The Terrace QLED 4K kültéri TV

Samsung QE55LST7TCUXXH 55 Samsung QE55LST7TCUXXH 55 Samsung QE55LST7TCUXXH 55 Samsung QE55LST7TCUXXH 55
 • 2000 nites fényerősség
 • QLED 4K 120 Hz
 • Tükröződésmentes képernyő
 • Adaptív kép
 • Többféle OTT applikáció támogatott
 • Mobil tükrözés (Music wall – Tap view)
 • HDBaseT Vevőegység (4K HD képtovábbítás Ethernet kábelen akár nagy távolságra is)
 • IP55 besorolás:
 • Vízvédelem: „Kisnyomású vízsugár ellen védett minden irányból”
 • Mehanikai védelem: Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett
1.449.900 Ft
Nettó: 1.141.654 Ft
Boltonkénti készlet
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
 • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:

Samsung QE55LST7TCUXXH 55"-s Terasz TV

Samsung QLED élmény, most már kültéren is

Samsung QLED élmény, most már kültéren is

*A tényleges termék eltérhet az illusztrációtól. További információért, kérjük, keresd fel a termék galériánkat! *A képek és videók szimuláltak és illusztrációs célt szolgálnak. * A The Terrace TV-t kültéri, árnyékos környezetben történő elhelyezésre és használatra tervezték. A TV részben ki lehet téve környezeti/ nem közvetlen napfénynek, de a közvetlen napfényt kerülni kell.

Fényes és ragyogó - 4K QLED kültéri TV

Kivételes fényerősség

Amikor a beltéri TV képminőségéről van szó, a Samsung a lehető legjobbat nyújtja. A 4K QLED és az akár 2000 nit fényerő elérésének révén most kiváló képminőséget és optimális láthatóságot élvezhetsz a kedvenc kültéri helyszíneiden is.

* A tipikus fényerő a belső tesztelési szabványokon alapul, és a megtekintési környezettől vagy az adott körülményektől függően változhat. 

Fényes és ragyogó - 4K QLED kültéri TV

Többféle módon élvezheted a TV-det

Beépített Smart TV

A The Terrace TV-vel egyszerűen élvezheted mindazt, amit szeretsz nézni. Vezéreld a TV-det csak a hangoddal, és merülj el a tartalmak világában csak egy kattintással! A The Terrace TV-vel egyszerűbb, szórakoztatóbb lesz a TV nézés.

*Az okos szolgáltatások és a grafikus felhasználói felület (GUI) a modelltől, régiótól, nyelvtől és mobilkészüléktől függően változhat. *Samsung Account szükséges a TV beállításához. *A felhasználói felület eltérő lehet. *Előfordulhat, hogy összekapcsolt készülékek esetén az egyes funkciók vagy jellemzők nem támogatottak vagy nem elérhetők. *A „Kapcsold be a TV-t" funkció támogatottsága készülékenként eltérő lehet. 

Többféle módon élvezheted a TV-det

Egy TV, ami a kültérre lett tervezve

Kibírja az időjárás viszontagságait (IP55 besorolás)

A The Terrace egész évben megoldás a szabadtéri szórakozáshoz. Nem számít az évszak, az IP55 időjárásálló besorolás biztosítja a TV problémamentes működését és védelmét a kültéri elemekkel szemben, beleértve a páratartalmat, a port és a hőt. A The Terrace TV-nek köszönhetően az időjárás nem ad okot az aggodalomra.

* A víz és por elleni védelem az IP55 (Nemzetközi Védelmi Osztályozás) szabvány alapján lett megállapítva, és zavartalan működés -31 és 50 ℃ közötti hőmérsékleten biztosított. * IP55 (Behatolás elleni védelem besorolása): A burkolat által biztosított védelmi fokok (IEC 60529). 

The Terrace

A 4K QLED egyedülálló élménye

QLED 4K MR240

A The Terrace 100%-os színgazdagság technológiával rendelkezik, ami gazdag és pontos 4K QLED színminőséget biztosít minden jelenetben, még napfényben is. A lenyűgözően gyors képfrissítés eltünteti a gyorsan mozgó képek elmosódását, így folyamatos és részletgazdag képminőséget nyújt filmnézéskor, játék vagy akár sportközvetítés közben is.

A 4K QLED egyedülálló élménye

*100%-os színgazdagság a Film módban, a DCI-P3 szabvány szerint mérve, a VDE által hitelesítve. *A mozgási sebesség index mind a három tényezőt figyelembe vesz, ami hozzájárul a mozgástechnológiához: a panel frissítési gyakoriság, a képfeldolgozó sebesség és a háttérvilágítás technológiája.

Nagyobb láthatóság, kevesebb csillogás

Tükröződésmentes kijelző

A The Terrace lenyűgöző tükröződésgátló technológiával rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a TV képernyőjének tükröződést és csillogását, miközben javítja a kép kontrasztját. A napsütéses napok most már tökéletesek arra, hogy a szabadban élvezhesd a kedvenc tartalmaidat.

* Dramatizálás. * A The Terrace TV-t kültéri, árnyékolt környezetben történő elhelyezésre és használatra tervezték. A TV részben ki lehet téve környezeti/ nem közvetlen napfénynek, de a közvetlen napfényt kerülni kell.

 

Nagyobb láthatóság, kevesebb csillogás

Fedezd fel a részleteket az éles kontrasztoknak köszönhetően!

Direct Full Array 16x

A precíziósan vezérelt háttérvilágítás intelligensen alkalmazkodik a tartalomhoz, hogy gazdag sötéteket mutasson. Készülj fel a részletgazdagságra és a példátlan kontrasztra!

*A Direct Full Array numerikus indexe a háttérvilágítás, a tükröződésgátlás és a kontrasztjavító technológiákon alapszik.

 

Fedezd fel a részleteket az éles kontrasztoknak köszönhetően!

*A megtekintési élmény a tartalom típusától és a formátumtól függően változhat.

Váltsd 4K-ra mindazt, amit szeretsz!

4K MI felskálázás

  A 4K MI felskálázás a Samsung erőteljes Quantum Processzorával, automatikusan elemzi a bemeneti forrást a képzaj csökkentése, az elvesztett részletek visszaállítása, és az objektumok és a szövegek széleinek definiálása érdekében. 4K felbontású képeket és hangot kaphatsz, forrástól függetlenül.

*A megtekintési élmény a tartalom típusától és a formátumtól függően változhat.A környezet változik, a kép tökéletes

A környezet változik, a kép tökéletes

  Adaptív kép
 

Aktívan alkalmazkodik a környezethez azáltal, hogy automatikusan beállítja a fényerőt. Élvezd a tökéletes képet, függetlenül attól, hogy milyen napszakban vagy milyen tartalmat nézel!

A legjobb Samsung HDR képminőség, a ragyogó színektől a legsötétebb részletekig

HDR 32x

A Quantum HDR 32x új mércét állít a hihetetlen részletesség és fényerő terén. Élvezd az életteli színeket, az éles kontrasztot és a részletgazdag képeket! A HDR10+ dinamikus tónusleképezése lehetővé teszi, hogy a színek és a kontraszt jelenetenként módosuljon, hogy a legapróbb részleteket is értékelhesd.

A legjobb Samsung HDR képminőség, a ragyogó színektől a legsötétebb részletekig

*A Quantum HDR fényerősségi tartománya belső tesztelési szabványokon alapul, és a megtekintési környezetnek vagy a specifikus feltételeknek megfelelően változhat.

Terjeszd ki a mobil eszközeid lehetőségeit!

* Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokat támogat.

Egy érintés kell a tükrözéshez

Irányítás érintéssel funkció

Filmjeid vagy zenéid tükrözése az okostelefonodról a TV-re csupán egyetlen mozdulatot igényel. Amikor a TV-re koppintasz az okostelefonoddal, akkor a TV automatikusan érzékeli azt és tükrözi a tartalmat. Tehát, gyorsan és könnyedén válthatsz a TV-re és élvezheted a tartalmat.

*Kizárólag kompatibilis eszközökkel. *„NFC a TV-n" használatakor az okostelefonodon automatikusan aktiválódik a Bluetooth. *Ez a szolgáltatás csak akkor működik, ha a telefon be van kapcsolva. *A koppintást minden esetben a TV képernyőtől és a sarkaitól távol kell megtenni. Ellenkező esetben a TV vagy mobil készülék megkarcolódhat vagy eltörhet. *Ajánlott a mobil készüléket a tokban hagyva enyhén hozzáérinteni a TV külső keretének bármely pontjához.

 

Egy érintés kell a tükrözéshez

Láss több tartalmat egyszerre!

Osztott képernyő

Az Osztott képernyő kettéválasztja a TV képernyőjét, az egyik oldalra teszi az általad nézett tartalmat, a másikra pedig a mobilod képernyőjét tükrözi. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell lenézned a TV képernyőjéről, ha rá szeretnél pillantani a telefonodra.

*Az elérhető technológiák, funkciók, a grafikus felhasználói felület (GUI) és az egyéb tulajdonságok a régiótól, szolgáltatótól, hálózati körülményektől vagy a terméktől függően eltérhetnek, valamint előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak. *Kizárólag kompatibilis eszközökkel.

Láss több tartalmat egyszerre!

Képernyő tükrözés az igényeid szerint

Mobil tükrözés

AirPlay 2

Az AirPlay 2 beépített funkcióval könnyedén játszhatsz le filmeket, sorozatokat, zenét és fotókat a The Terrace TV-n közvetlenül az iPhone-odról, iPad-odról vagy Mac készülékedről. *Az AirPlay 2 funkciói elérhetők minden 2020-as vagy újabb Samsung Smart TV eszközön.

*Apple és AirPlay 2 az Apple Inc. védjegyei, az USA-ban és egyéb országokban jegyezve. *Az AirPlay 2 funkcióhoz iOS 12.3 vagy újabb, illetve macOS 10.14.5 vagy újabb operációs rendszer szükséges.

SmartThings

  Indíts el egy filmet okostelefonodon hazaféle menet, és könnyedén válts át a Samsung TV-re, amikor hazaérsz! Akár Android, akár iOS, a SmartThings alkalmazás megkönnyíti a csatlakozást és az élményt.

*Az elérhető technológiák, funkciók, a grafikus felhasználói felület (GUI) és az egyéb tulajdonságok a régiótól, szolgáltatótól, hálózati körülményektől vagy a terméktől függően eltérhetnek, valamint előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.

*Minden eszköznek csatlakoznia kell a Wi-Fi-re vagy egyéb vezeték nélküli hálózatra.*A SmartThings alkalmazás letöltése és telepítése szükséges.*A SmartThingsen belüli összehangolt működés érdekében minden készüléket ugyanabba a Samsung Accountba kell regisztrálni.

Többféle hangvezérelt asszisztens

Amazon Alexa (A szolgáltatások elérhetősége régiónként / szolgáltatónként / nyelvenként változhat)

Csak kérd meg Alexát, hogy váltson csatornát, keressen meg filmeket, játssza le a kedvenc zenédet, megmutassa az ajtót, és még sok mást!

*Az elérhető technológiák, funkciók, GUI (grafikus felhasználói felület) és az okos tulajdonságok régiónként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként, mobil eszközönként vagy TV termékenként eltérhetnek, valamint előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak. *A valós felhasználói élmény eltérhet. *Amazon, Alexa és az egyéb kapcsolódó logók mind az Amazon.com és leányvállalatinak a védjegyei.

Bixby (A szolgáltatások elérhetősége régiónként / szolgáltatónként / nyelvenként változhat)

Akár beszélhetsz is a The Terrace TV-hez. A Bixby hangasszisztens többre is képes, mint csupán a The Terrace alapfunkcióinak vezérlése. Csak kérned kell, és többet kapsz.

*Az elérhető technológiák, funkciók, GUI (grafikus felhasználói felület) és az okos tulajdonságok régiónként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként, mobil eszközönként vagy TV termékenként eltérhetnek, valamint előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak. *A valós felhasználói élmény eltérhet. *Ez a funkció kizárólag bizonyos nyelveken érhető el. * A Bixby hangvezérlés angol (USA/UK), kínai (mandarin) és koreai nyelveken érhető el. Nem minden akcentust, nyelvjárás és kifejezést ismer fel. A Bixby segítségével hangvezérléssel elérhető funkciók listája tovább bővül. A mobil funkciók a Samsung Galaxy 8 széria vagy annál magasabb készülékekkel kompatibilisek, amellyek Bixby funkcióval rendelkeznek. A Bixby szolgáltatások teljes működtetéséhez Samsung fiók bejelentkezés és hálózati kapcsolat (Wi-Fi vagy internetkapcsolat) szükséges.

Wi-Fi TV kapcsolat

Élvezd a zökkenőmentes szabadtéri TV élményt, ami vezeték nélküli csatlakozást biztosít a kedvenc tartalomszolgáltatóiddal, valamint mobiltelefonokkal, hangprojektorokkal vagy bármilyen más kompatibilis eszközzel.

Bluetooth® TV kapcsolat

  Párosítsd az okostelefonod vagy külső hangszóródat a The Terrace TV-vel a kiterjesztett szabadtéri TV és zenei élmény érdekében!

Egyetlen kábel a rendezett csatlakozásért

HD Base-T Receiver a csomagban

Többé már nem kell külön HDBase-T vevőegységet venned ahhoz, hogy külső eszközeidet a The Terrace-hoz csatlakozthasd - hanem már benne van a csomagban. Egyszerűen csak csatlakoztasd a kábelt, és már kész is vagy! A beépített Media Bay további védelmet nyújt a külső adathordozók számára hó, eső és por ellen is.

*Az kompatibilis eszközöknek el kell férniük a beépített Media Bay rendelkezésre álló telepítési területén (5,5 x 1,0 x 7,9 hüvelyk).

Egyetlen kábel a rendezett csatlakozásért

Okos távirányító az időjárásálló kényelemért

IP56 besorolású távirányító

Csatlakoztasd a külső eszközeidet a The Terrace-hoz, és hagyd, hogy az Okos távirányító átvegye az irányítást a kültéri televíziós élmény felett! De ez az Okos távirányító több, mint egy mindenre képes, ultra kényelmes távirányító. Mindemellett, IP56 időjárásálló besorolással is büszkélkedhet az egész éven át tartó időjárás elleni védelemért - eső, páratartalom, por és hő.

Okos távirányító az időjárásálló kényelemért

Nagymértékben integrált, és egyszerű használni

Okos távirányító / SmartThings Alkalmazás / Smart Hub

A The Terrace megkönnyíti a digitális életedet. Az Okos távirányító és a SmartThings alkalmazás segítségével könnyedén elérheted és vezérelheted a csatlakoztatott eszközöket. És a Smart Hub segítségével könnyedén kereshetsz tartalmakat, böngészhetsz az interneten és fantasztikus alkalmazásokat fedezhetsz fel.

* Kizárólag kompatibilis eszközökkel. *Minden eszköznek csatlakoznia kell a Wi-Fi-re vagy egyéb vezeték nélküli hálózatra. *A SmartThings alkalmazás letöltése és telepítése szükséges. *A tényleges termékek, beleértve a távirányítót, eltérhetnek a képen láthatótól. További információért, kérjük, keresd fel a termék galériánkat! *A SmartThingsen belüli összehangolt működés érdekében minden készüléket ugyanabba a Samsung Accountba kell regisztrálni. *Az elérhető technológiák, funkciók, GUI (grafikus felhasználói felület) és az okos tulajdonságok régiónként, szolgáltatónként, hálózati környezetenként, mobil eszközönként vagy TV termékenként eltérhetnek, valamint előzetes bejelentés nélkül megváltozhatnak.

Nagymértékben integrált, és egyszerű használni

Továbbfejlesztett hang, kültérre optimalizálva

Továbbfejlesztett hang, kültérre optimalizálva

Tegyél meg még többet a The Terrace TV-den a Samsung SmartThings alkalmazással!

TOVÁBB AZ APP STORE-RATOVÁBB A GALAXY STORE-RA

 

TOVÁBB A GOOGLE PLAY-RE

 

*Ez a funkció kizárólag bizonyos Samsung mobil eszközök esetében támogatott. Előfordulhat, hogy néhány a mobil eszközön elérhető alkalmazás nem elérhető a The Terrace TV-n a vásárlás időpontjában. A SmartThings alkalmazás letöltése és telepítése szükséges. Harmadik féltől származó tartalomszolgáltatók bármikor eltávolíthatják az alkalmazásokat a Smart TV platformról, vagy leállíthatják azok frissítését. *Minden eszköznek csatlakoznia kell a Wi-Fi-re vagy egyéb vezeték nélküli hálózatra.

      

Műszaki jellemzők:

Termék: QLED
Sorozat: LS
Kijelző
Képernyőméret: 55"
Felbontás3,840 x 2,160
Videó
Képjavító elektronika:Quantum Processzor 4K
KépfrissítésMR240
PQI (Picture Quality Index)4400
HDR (High Dynamic Range)Igen
HDR 10+Támogatott
HLG (Hybrid Log Gamma)Igen
KontrasztDirect Full Array 16x
Szín100%-os színgazdagság a Quantum Dottal
PerspektívaSzéles betekintési szög
Micro DimmingUltimate UHD Dimming Pro
Kontraszt fokozásIgen
Auto Motion PlusIgen
Film módIgen
Audio
Dolby Digital PlusIgen
Párbeszéd feljavításIgen
Hangteljesítmény (RMS)20W
Hangszóró típusa2CH
Többeszközös kapcsolatIgen
Smart Service
Samsung SMART TVSmart / Okos
Operációs rendszerTizen™
BixbyUSA angol, UK angol, indiai angol, koreai, francia, német, olasz, spanyol (a funkciók nyelvenként eltérhetnek)
HangvezérlésIgen
Virtuális asszisztens támogatásIgen (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
Google Assistant-kompatibilisIgen (GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE kizárólag)
Alexa-kompatibilisIgen (GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE kizárólag)
TV PlusIgen (GB/FR/DE/IT/ES/AT/CH kizárólag)
WebböngészőIgen
SmartThings App TámogatásIgen
SmartThingsIgen
Universal GuideIgen(GB/FR/DE/IT/ES kizárólag)
GalériaIgen
Konvergencia
TV Mobilra tükrözéseIgen
Mobil TV-re tükrözése, DLNAIgen
Koppintás a nézetreIgen
Digital ButlerIgen
Osztott képernyőIgen
HangfalIgen
Távoli hozzáférésIgen
360°-os VideólejátszásIgen
WiFi DirectIgen
TV hang Mobilra tükrözéseIgen
HangtükrözésIgen
Tuner/Műsorszórás
Digitális műsorszórásDVB-T2CS2
Analóg TunerIgen
CI (Common Interface)CI+(1.4) / CI+(1.4 ECP)_IT kizárólag
MűsorszórásHbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,ES,CZ,SK)/HbbTV 1.5(AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,PT,DK)/MHEG 5(IE)
Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
HDMI3
USB1
Ethernet (LAN)Igen
Digitális Audio kimenet (Optikai)1
RF bemenet (földi /kábel bemenet)1/1(földfelszíni sugárzás esetén)/2
CI nyílás1
HDMI A / Vissza csat. támogatásIgen
eARCIgen
HDMI Quick SwitchIgen
Beépített Wi-FiIgen (WiFi5)
BluetoothIgen (BT4.2)
Anynet+ (HDMI-CEC)Igen
Formaterv
FormatervSzilárd fém kialakítás
Káva típusSNB
KialakításNormál
SzínTitán fekete
Talp típusNincs
További tulajdonságok
Adaptív KépIgen
Adaptív HangAdaptív hang
MI felskálázásIgen
Háttér módHáttér mód+
Brightness/Color DetectionFényerő-/színérzékelés
Azonnali bekapcsolásIgen
Kisegítő lehetőségek - TV távirányító leírás / Menü leírásangol [brit], német, francia, spanyol, olasz, holland, lengyel, dán, svéd, finn, norvég, portugál, orosz (kizárólag a hálózathoz csatlakoztatva Észtország, Lettország és Litvánia területén)
Kisegítő lehetőségek - EgyébNagyítás / Magas kontraszt / Több kimenetű audio / SeeColors technológia / Színek inverzálása / Szürkeárnyalatos üzemmód / Kézjelek nagyítása / Lassú gomb ismétlés / Kézjelek nagyítási területének automatikus érzékelése
Digitális tiszta képIgen
Automatikus csatornakeresésIgen
Automata kikapcsolásIgen
Képaláírás (felirat)Igen
Connect Share™ (HDD)Igen
ConnectShare™ (USB 2.0)Igen
EPGIgen
Játék módIgen (Auto Game Mode (ALLM), Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Surround Sound, 4K@120Hz (HDMI Port 1))
Filmmaker Mode (FMM)Igen
IP ControlIgen
OSD nyelv27 európai nyelv + orosz (kizárólag a hálózathoz csatlakoztatva Észtország, Lettország és Litvánia területén)
BT HID támogatásIgen
USB HID támogatásIgen
Teletext (TTX)Igen
IPv6 TámogatásIgen
Energiahatékonyság
Öko érzékelőIgen
Energiahatékonysági osztályG
Teljesítmény
ÁramellátásAC220-240V 50/60Hz
Energiafogyasztás (Max)370 W
Energiafogyasztás (Készenlét)0.50 W
Energiafogyasztás (Általános)102 W
Méretek
Csomagméret (Szé x Ma x Mé)1404 x 846 x 208 mm
Készülék mérete talp nélkül (Szé x Ma x Mé)1247.4 x 720.9 x 59.8 mm
Súly
Csomagsúly37.2 kg
Súly talp nélkül29.3 kg
Tartozékok
TávirányítóTM2095A
Elemek távirányítóhozIgen
Samsung Smart ControlIgen
Vesa fali konzolTámogatott
Használati utasításIgen
E-kézikönyvElérhető
Hálózati kábelIgen
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
© 2015-2021 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.