Kategória
Gyártók
Bérleti díj (ÁFA-val)
Állvány típus
világítás
Fényképezőgép típus
Csatornák száma
Rögzítés típusa
Kontraszt
Akkumulátor / töltő típus
Tárhely méret
Pengék száma
Minimális megvilágítás
Mikrofon típus
Optika típus
Sebesség
Fényerő
Típus
BOX Kamerák
Optikai zoom
PTZ Kamerák
Állapot
Felbontás (pixel)
Képérzékelő méret
IP Kamerák
Kivitel
Csatlakozások
Felvételi mód
Grill teljesítmény
IP PTZ Kamerák
Mikro Teljesítmény
Szín
Képérzékelő
Extra funkciók
Extra tartozékok
Keresett ár: tól-ig
0 Ft 1.300.000 Ft
0 Ft 1.300.000 Ft

PANASONIC DC-S1HE-K LUMIX DC-S1HE-K Full-Frame, fényképezőgép váz - 6K/24p, 10-bit 60p 4K/C4K - moziminőségű videofelvétel

 • Moziminőségű videokészítés és a világ első 6K/24p*1 rögzítésre alkalmas készüléke
 • Nagy felbontás akár 6K-ig, többféle formátumhoz
 • A filmkamerákkal gyakorlatilag megegyező gazdag színátmenet és széles színtartomány.
 • Kiváló termékmegbízhatóság, végtelen videorögzítés.

 

Előrendelhető!

Várható beérkezés 2019.október

Boltonkénti készlet
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
 • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:

A Panasonic egy új, tükör nélküli FullFrame fényképezőgép fejlesztését jelentette be, LUMIX S1H néven. Moziminőségű videokészítés és a világ első 6K/24p rögzítésre alkalmas készüléke.

A Panasonic büszkén jelenti be a LUMIX S1H fejlesztését, amely egy új, teljes képmezős képérzékelővel felszerelt (full-frame), digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgép. Ez az első fényképezőgép a világon, amely a következő jellemzőkkel képes videofelvételeket készíteni: 6K/24p *1 (képarány: 3:2), 5.9K/30p (képarány: 16:9), és 10-bit 60p 4K/C4K.*2 *3 A professzionális videominőséget és a tükör nélküli fényképezőgépek magas szintű mobilitását ötvöző LUMIX S1H-t a Panasonic 2019. őszén vezeti be szerte a világon.

Amióta az 1990-es években megkezdődött a digitális kamerák videorögzítési technológiáinak fejlesztése, a Panasonic számos innovatív technológiát fejlesztett ki a lenyűgöző filmes képalkotás érdekében, például a 24p videorögzítést, a változó képkocka-sebességgel végzett lassított felvétel rögzítést, valamint a széles dinamika- és színtartományú V-Log/V-Gamut rögzítést. A Panasonic több mint negyed évszázada dolgozik együtt filmkészítőkkel, és egy sor filmkamerát tervezett és fejlesztett ki, ami lebilincselően magas videorögzítési teljesítményhez vezetett. A LUMIX GH1 2009-ben mutatkozott be, mint a világ első digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépe, amely Full HD AVCHD videorögzítésre képes.*4 A LUMIX GH4 2014-ben jelent meg, és az első olyan digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgép volt*5, amely 4K videorögzítést kínált. Aztán 2017-ben megjelent a LUMIX GH5, amely a világon elsőként rögzített videofelvételeket 4K/60p, 4:2:2 10-bit 4K/30p minőségben.*6 A LUMIX GH5 a filmgyártásban tanúsított nagy teljesítményének, kiváló mobilitásának és rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően nagy megbecsülésnek örvend a filmkészítők körében.

Az új LUMIX S1H tervezése során felhasználták a LUMIX S sorozat full-frame, tükör nélküli filmkameráinak fejlesztésekor felhalmozódott mérhetetlen szakértelmet. Az S1H ezeket a technológiákat – különösen a digitális jelfeldolgozás és a hőelvezetés tekintetében – egy kompakt, könnyű vázban egyesíti, egyszerre kínálva nagy teljesítményt és fürge mobilitást. Olyan lehetőségeket teremt a kreatív filmkészítők számára, amelyek a hagyományos, nagyobb méretű kamerarendszerekkel eddig elérhetetlenek voltak.

Az új LUMIX S1H fő jellemzői az alábbiak:

 1. Nagy felbontás akár 6K-ig, többféle formátumhoz
  A LUMIX S1H digitális kameraként a teljes képmezős képérzékelő képpontjait maximálisan kihasználva a világon elsőként 6K/24p (képarány: 3:2) vagy 5.9K/30p (képarány: 16:9) minőségű videofelvételek rögzítésére képes.*1 Emellett a világ első cserélhető objektíves full-frame fényképezőgépe is*1, amely 10-bit 60p 4K/C4K *2*3 minőségű videofelvételt tesz lehetővé. A professzionális igények kielégítése érdekében számos különböző rögzítési formátum beállítását teszi lehetővé, többek között a 4:3 arányú anamorfikus módot is. Nagy felbontású adatai 4K videók magasabb képminőség melletti felvételéhez vagy 4K képkivágáshoz is felhasználhatók.
 2. A filmkamerákkal gyakorlatilag megegyező gazdag színátmenet és széles színtartomány.
  A LUMIX S1H széles, 14+ fokozatú dinamikatartománnyal biztosít V-Log/V-Gamut rögzítést, amelyek gyakorlatilag megegyeznek a Panasonic Cinema VarCam által kínáltakkal, hogy mindent pontosan rögzíthessen a sötét és világos terekben egyaránt. Az emberi bőr színét, de még a textúráját is tökéletesen visszaadja. A színek folyamatos felügyelete mellett tervezett S1H-val rögzített felvételek kompatibilisek a VariCammel rögzített V-Log felvételekkel vagy a LUMIX GH5/GH5S-sel rögzített V-Log L felvételekkel.
 3. Kiváló termékmegbízhatóság, végtelen videorögzítés.*7
  Az S1H az összes felvételi módban a tanúsított működési hőmérséklet alatt képes a folyamatos rögzítésre, hogy a felhasználó a felvételkészítésre összpontosíthasson.

A Panasonic kínálatában most már három innovatív modell található a Full Frame, digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépek LUMIX S sorozatában: az S1R, az S1 és az új S1H. A LUMIX S1R ideális a nagy felbontású képek készítéséhez, a LUMIX S1 egy fejlett hibrid fényképezőgép a kiváló minőségű fényképek és videók készítéséhez, a LUMIX S1H-t pedig kifejezetten a filmfelvételek készítésére tervezték és fejlesztették. Ezzel a felhozatallal a Panasonic teljesen elkötelezett, hogy minden hivatásos képalkotó igényeinek megfeleljen, élen járva a fotó-/videókultúra fejlesztésében az új, digitális korszakban.

 • *1 Digitális, cserélhető objektíves fényképezőgépként, 2019. május 31-től (USA). Panasonic kutatás.
 • *2 Full-frame, digitális, cserélhető objektíves fényképezőgépként, 2019. május 31-től (USA). Panasonic kutatás. Super 35 mm egyenértékes méretben.
 • *3 A DCI (Digital Cinema Initiatives) specifikációk szerinti 4K (4096×2160) felbontásra vonatkozik.
 • *4 Digitális, cserélhető objektíves fényképezőgépként 2009. március 25-étől. Panasonic kutatás.
 • *5 Digitális, digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépként 2014. március 25-étől. Panasonic kutatás.
 • *6 Digitális, cserélhető objektíves fényképezőgépként 2017. január 25-étől. Panasonic kutatás.
 • *7 A felvételi idő az akkumulátor és a memóriakártya kapacitásának függvényében változik. Ha a fényképezőgép hőmérséklete meghaladja a meghatározott működési hőmérsékletet, akkor a fényképezőgép a hőkár elleni védekezésként automatikusan leállíthatja a videofelvétel készítését.
 • *8 A Cine Gear Expo 2019 kiállítás a technológia, a szórakoztatás és a médiaipar iránt érdeklődő szakemberek részvételével megrendezett legfontosabb éves rendezvény, amelyet május 30. és június 2. között tartanak a Paramount Studios területén, Los Angeles-ben (USA).

・A kialakítás és a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Fényképezőgép típus
Lumix S DSLM x
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
© 2015-2019 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.