Kategória
Gyártók
Bérleti díj (ÁFA-val)
Állvány típus
Fényképezőgép típus
világítás
Rögzítés típusa
Csatornák száma
Akkumulátor / töltő típus
Pengék száma
Tárhely méret
Minimális megvilágítás
Fényerő
Mikrofon típus
Optika típus
Sebesség
Típus
Optikai zoom
BOX Kamerák
Képátló
Állapot
PTZ Kamerák
Felbontás (pixel)
Képérzékelő méret
IP Kamerák
Csatlakozások
Kivitel
Felvételi mód
IP PTZ Kamerák
Grill teljesítmény
Mikro Teljesítmény
Szín
Képérzékelő
Extra funkciók
Extra tartozékok
Keresett ár: tól-ig
0 Ft 1.300.000 Ft
0 Ft 1.300.000 Ft

PANASONIC DMC-G70MEG-K Panasonic DMC-G70M Lumix,12-60mm objektív

 • 4K videó / 4K fénykép
 • H-FS12060 objektívvel
 • 4K elősorozat, 4K sorozat, 4K sorozat (Start&Stop)
 • Nagy sebességű autófókusz DFD technológiával
 • Kiváló képminőség nyenge megvilágításnál is
 • 2 360 000 képpontos OLED
 • Élő képkereső
 • 16,00 megapixel
 • Digitális Live MOS érzékelő

                 

259.899 Ft
Nettó: 204.645 Ft
Boltonkénti készlet
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. - Üllői út sarok
 • 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.
 • 1092 Budapest, Ferenc krt. 46.
Árváltozás értesítő
×

Tájékoztatjuk, ha a termék ára az Ön által kitűzött ár alá került.

* Név:
* E-mail cím:
* Kívánt ár:

DMC-G70M  digitális egyobjektíves tükör nélküli fényképezőgép

Utazás közben soha nem tudhatja, mikor adódik a tökéletes alkalom a fotózásra. A LUMIX G7 fényképezőgéppel 4K felbontású videót rögzíthet, amelynek bármelyik képkockáját kiváló minőségű 8 megapixeles fényképként mentheti.

4K videó és 4K fénykép – hogy soha ne maradjon le a tökéletes pillanatról

4K videó Ami korábban a profi filmeseknek és fényképészeknek fenntartott terület volt, azt a LUMIX G7 mostantól mindenki számára megnyitja: ez a 4K világa. Akár életre szóló eseményekről készít filmet, akár a 4K felvételből készít lenyűgöző állóképeket, a G7 örökre megváltoztatja a fényképezést. 4K fényképezés A 4K fényképezési funkcióval könnyedén tökéletes képkockákat vághat ki a 4K videóból a fényképezőgépen, és ezeket 8 megapixeles állóképként mentheti. A hibrid LUMIX G7 a videózás és fényképezés számára is felszabadítja kreativitását.

4K videó és 4K fénykép – hogy soha ne maradjon le a tökéletes pillanatról

Koncentráljon a pillanatra

A Panasonic's Depth From Defocus (DFD) autofókusz-technológiájával* a másodperc töredéke alatt eléri az abszolút élességet. Míg a hagyományos autofókusz csak a kép kontrasztját elemzi, addig a DFD két különböző mélységélességű kép összehasonlításával előre jelzi a fókuszpontot, vagyis rövidebb idő alatt jobb eredményt ad. Ennek az új rendszernek köszönhetően akár 0,07 másodperces** autofókuszálási sebesség érhető el, és másodpercenként 7 képkockás sorozatfelvétel készíthető autofókusz-követéssel. Videózás közben a folyamatos fókusz stabilitását is növeli. * A DFD technológiás kontraszt alapú autofókusz Panasonic Micro Four Thirds objektívekkel működik. ** AFS módban, H-FS14140 objektívvel.

Koncentráljon a pillanatra

Minden a megfelelő helyen:

Minden a megfelelő helyen

Intelligens automata mód – egyszerű használat

Intelligens automata mód – egyszerű használat

 

4K fénykép – a tökéletes pillanat megragadása

4K fénykép – a tökéletes pillanat megragadása

4K fényképezési módok – a szabadon szárnyaló kreativitásért

4K fényképezési módok – a szabadon szárnyaló kreativitásért

Utólagos fókuszálás – Akár fényképezés után is kiválaszthatja a fókuszban lévő területet

Elképzelte már, hogy milyen lenne a fényképezés után éles fókuszba állítani a fénykép témáját? Ezt most könnyen megteheti az utólagos fókuszálási funkcióval. A funkció fejlesztésének alapja a Panasonic 4K, illetve a nagy sebességű, kiváló pontosságú DFD (Depth From Defocus) autofókusz technológia. Fényképezés a helyszínen, majd mentés a kívánt beállításokkal később – íme, a kreatív fényképezés szabadságának új dimenziója.

Utólagos fókuszálás – Akár fényképezés után is kiválaszthatja a fókuszban lévő területet

Nagy sebességű autofókusz DFD technológiával

A Panasonic Depth From Defocus (DFD) autofókusz-technológiájának* köszönhetően akár a leggyorsabb mozgást is rögzítheti. A LUMIX G7-nek ez a vadonatúj technológiája azonnal kiszámítja a képkockán belülre eső tárgyak közötti távolságot, és gyors, folyamatos mozgással vezeti az objektív fókuszát. Ennek az új rendszernek köszönhetően akár 0,07 másodperces** autofókuszálási sebesség érhető el, és másodpercenként 6 képkockás sorozatfelvétel készíthető AFC módban. Videózás közben a folyamatos fókusz stabilitását is növeli. * A DFD technológiás kontraszt alapú autofókusz Panasonic Micro Four Thirds objektívekkel működik. ** AFS módban, H-FS14140 objektívvel.

Nagy sebességű autofókusz DFD technológiával

Gyors és precíz autofókusz-követés

Gyors és precíz autofókusz-követés

Fókuszálás gyenge fényviszonyok között – Csillagfényes AF

A gyenge megvilágítású autofókusz lehetővé teszi, hogy a más fényforrás nélküli holdfénynek megfelelő -4-es fényértékű gyenge fényviszonyok között is pontosan fókuszáljon a kép témájára. A LUMIX G7 új funkciója továbbá a csillagfényes autofókusz, amellyel csillagokat fotózhat az éjszakai égbolton úgy, hogy egy kisebb autofókusz-zónában pontosan számítja a kontrasztértéket.

Fókuszálás gyenge fényviszonyok között – Csillagfényes AF

Gyenge megvilágításnál is kiváló képminőség

A 16 megapixeles digitális Live MOS érzékelő az új fejlesztésű Venus Engine egységgel együtt egyszerre biztosítja a kiváló minőségű képrögzítést és a gyors jelfeldolgozást. A kiemelkedő zajcsillapító rendszerrel gyenge fényviszonyok között is éles képek készíthetők akár 25 600-as ISO érzékenységgel

Gyenge megvilágításnál is kiváló képminőség

Tökéletes látvány és kompozíció

A LUMIX G7 nagy felbontású, OLED kijelzős élő képkeresőjének 10 000:1-es kontrasztaránya kiváló láthatóságot biztosít, és közvetlen napsütéses viszonyok között is tökéletes kompozíciót tesz lehetővé. Mivel minden beállítás közvetlenül megjelenik a szemei előtt, így képei mindig pontosan úgy készülnek el, ahogyan Ön szeretné. Emellett a LUMIX g7 dönthető és elforgatható érintőképernyőjével úgy keresheti szabadon a szokatlan látószögeket, hogy nem kell lemondania az egyszerű kezelhetőségről és a képrögzítés teljes vezérléséről.

Tökéletes látvány és kompozíció

Fókuszkiemelés

A fókusz lehető legprecízebb vezérlését a LUMIX G7 kézi fókuszkiemelés funkciója teszi lehetővé. Ez a funkció megmutatja, hogy melyik területre fókuszál a készülék, és meddig terjed a mélységélesség. A fókuszált területeket zöld szín jeleníti meg a képernyőn, így gondoskodhat arról, hogy mindig a kívánt területek legyenek tökéletesen élesek. Sok helyzetben kívánatos, hogy a fényképezőgép teljes csendben működjön: például állatok fényképezésekor vagy a komolyzenei koncerteken. A DSLR fényképezési zaja nem elhanyagolható: a tükör mozgatása, a mechanikus zár és az autofókusz is zavaróan hangos lehet. A tükör nélküli rendszerű LUMIX G fényképezőgépek elektronikus zárjának használata zajmentesnek tekinthető, mert az autofókuszrendszer gyors és csendes, és nincs zárhang. A LUMIX G csendes működése olyan fényképezési területeket nyit meg, amelyek más fényképészek számára nem érhetők el.

Fókuszkiemelés

Time-lapse

Gyönyörű naplementék, folyamatosan változó árapály vagy suhanó felhők – a LUMIX G7 time-lapse funkciója lehetőségek egész világát nyitja meg a kreatív fényképezésben. A funkció egyszerűen elérhető a fényképezőgép menüjében. Elég kiválasztani a kívánt időtartamot és a felvételek gyakoriságát, a többit elvégzi a fényképezőgép. A beépített funkcióval ezután egyszerűen exportálhatja a filmet, amelyet megoszthat családjával és barátaival.

Time-lapse

Engedje szabadjára kreativitását a WiFi® funkcióval

Engedje szabadjára kreativitását a WiFi® funkcióval

Rugalmas használatot biztosító bővíthetőség

A rendelkezésre álló objektívválaszték kritikus tényező az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő fényképezőgép-rendszer kiválasztásakor. A LUMIX G sorozat jelenleg 23 fantasztikus objektív választékát kínálja. Ezek között megtalálhatók a kiemelkedő LEICA DG objektívek, kiváló minőségű és hihetetlenül kompakt LUMIX G ‘X’ objektívjeink és további szabványos objektívek. Bárhová vezeti kreatív ösztöne, könnyen megtalálja a tökéletes objektívet.

Rugalmas használatot biztosító bővíthetőség

 

Műszaki jellemzők:

TÍPUS
Típus
Digitális egyobjektíves tükör nélküli fényképezőgép
Rögzítési adathordozók
SD memóriakártya, SDHC memóriakártya, SDXC memóriakártya (az UHS-I/UHS-II Speed Class 3 sebességosztályú szabványos SDHC / SDXC memóriakártyákkal kompatibilis)
Képérzékelő mérete
17,3 x 13,0 mm (4:3 oldalaránynál)
Objektívrögzítés
Micro Four Thirds csatlakozó
KÉPÉRZÉKELŐ
Típus
Live MOS érzékelő
Összes képpont
16,84 megapixel
Fényképezőgép effektív képpontszáma
16,00 megapixel
Színszűrő
Elsődleges színszűrő
Porcsökkentő rendszer
Supersonic wave filter
FELVEVŐRENDSZER
Felvételi fájlformátum
Állókép
JPEG (DCF, Exif 2.3), RAW, MPO (Micro Four Thirds szabványú 3D objektív felhelyezése esetén)
Mozgókép
AVCHD (hangformátum: 2 csatornás Dolby Digital), MP4 (hangformátum: 2 csatornás AAC)
Oldalarány
4:3, 3:2, 16:9, 1:1
Képminőség
RAW, RAW+Finom, RAW+Normál, Finom, Normál/MPO+Finom / MPO+Normál (Micro Four Thirds szabványú 3D objektív felhelyezése esetén)
Színtér
sRGB, AdobeRGB
Fájlméret (képpont)
Állókép
[4:3] 4592 x 3448 (L) / 3232 x 2424 (M) / 2272 x 1704 (S) / 1824 x 1368 (Micro Four Third szabványú 3D objektív felhelyezése esetén)/[3:2] 4592 x 3064 (L) / 3232 x 2160 (M) / 2272 x 1520 (S) / 1824 x 1216 (Micro Four Third szabványú 3D objektív felhelyezése esetén)/[16:9] 4592 x 2584 (L) / 3840 x 2160 (M) / 1920 x 1080 (S) / 1824 x 1024 (Micro Four Third szabványú 3D objektív felhelyezése esetén)/[1:1] 3424 x 3424 (L) / 2416 x 2416 (M) / 1712 x 1712 (S) / 1712 x 1712 (Micro Four Third szabványú 3D objektív felhelyezése esetén)
Mozgókép*
MP4*: NTSC terület
[4K] 3840 x 2160: 4K/30p 100 Mbit/s, 4K/24p 100Mbit/s/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/60p 28 Mbit/s, FHD/30p: 20 Mbit/s/[HD] 1280 x 720: HD/30p 10 Mbit/s/[VGA] 640 x 480: VGA/30p 4 Mbit/s
MP4*: PAL terület
[4K] 3840 x 2160: 4K/25p 100 Mbit/s, 4K/24p 100Mbit/s/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/50p 28 Mbit/s, FHD/25p: 20 Mbit/s/[HD] 1280 x 720: HD/25p 10 Mbit/s/[VGA] 640 x 480: VGA/25p 4 Mbit/s
AVCHD*:NTSC terület
[Full HD] 1920 x 1080: FHD/60p 28 Mbit/s, 60p rögzítés/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/60i 17 Mbit/s, 60i rögzítés/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/30p 24 Mbit/s, 60i rögzítés (érzékelőkimenet 30 kép/másodperc)/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/24p 24 Mbit/s
AVCHD*:PAL terület
[Full HD] 1920 x 1080: FHD/50p 28 Mbit/s, 50p rögzítés/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/50i 17 Mbit/s, 50i rögzítés/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/25p 24 Mbit/s, 50i rögzítés (érzékelőkimenet 25 kép/s)/[Full HD] 1920 x 1080: FHD/24p 24 Mbit/s
Folyamatos felvételi idő (mozgókép)
AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: mintegy 130 perc (hátsó kijelzővel), 140 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: kb. 130 perc (hátsó kijelzővel), 140 perc (élő képkeresővel), H-FS1442A objektívvel/AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: kb. 130 perc (hátsó kijelzővel), 130 perc (élő képkeresővel), H-FS14140 objektívvel/AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: kb. 130 perc (hátsó kijelzővel), 140 perc (élő képkeresővel), H-FS45150 objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: mintegy 100 perc (hátsó kijelzővel), 100 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: kb. 100 perc (hátsó kijelzővel), 100 perc (élő képkeresővel), H-FS1442A objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: kb. 100 perc (hátsó kijelzővel), 100 perc (élő képkeresővel), H-FS14140 objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: kb. 100 perc (hátsó kijelzővel), 110 perc (élő képkeresővel), H-FS45150 objektívvel
Tényleges felvételi idő (mozgókép)
AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: mintegy 65 perc (hátsó kijelzővel), 70 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: kb. 65 perc (hátsó kijelzővel), 70 perc (élő képkeresővel), H-FS1442A objektívvel/AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: kb. 65 perc (hátsó kijelzővel), 65 perc (élő képkeresővel), H-FS14140 objektívvel/AVCHD [FHD/60i, FHD/50i]: kb. 65 perc (hátsó kijelzővel), 70 perc (élő képkeresővel), H-FS45150 objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: mintegy 50 perc (hátsó kijelzővel), 50 perc (élő képkeresővel), H-FS12060 objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: kb. 50 perc (hátsó kijelzővel), 50 perc (élő képkeresővel), H-FS1442A objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: kb. 50 perc (hátsó kijelzővel), 50 perc (élő képkeresővel), H-FS14140 objektívvel/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: kb. 50 perc (hátsó kijelzővel), 55 perc (élő képkeresővel), H-FS45150 objektívvel
WiFi FUNKCIÓ
WiFi
IEEE 802.11b/g/n, 2412–2462 MHz (1–11. csat.), Wi-Fi / WPA / WPA2, infrastruktúra mód
NFC
Nem
QR-kódos csatlakoztatás
Van
Jelszómentes kapcsolat
Igen (BE / KI választható)
FÓKUSZ
Típus
Kontrasztalapú autofókusz-rendszer
Fókuszmód
AFS (1 kép) / AFF (Rugalmas) / AFC (Folyamatos) / MF
AF mód
Arc/Szem-érzékelés / Követés / 49-Area / Custom Multi / 1-Area / Tűhegy/(Teljes területen érintéses elérhető)
AF érzékelési tartománya
EV -4–18 (ISO100 egyenérték)
Autofókusz-segédlámpa
Van
AF zárolása
Igen (AF/AE LEZÁRÁS gomb)
Egyéb
Egyképes AF, Kioldáskori AF, Félig megnyomás-felengedés, Gyors AF, Folyamatos AF (mozgókép felvétele közben), Szemészlelő AF, AF+MF, Kézi fókuszsegéd, Érintéses kézi fókuszsegéd, Fókuszkiemelés, Érintéses AF/AE funkció, Érintőtáblás AF, Érintéses exponálás
DFD technológia
Van
Csillagfényes AF
Van
NÉZETKERESŐ
Típus
(OLED paneles élő képkereső, 2,36 millió képpontos)
Látómező
Kb. 100%
Nagyítás
Kb. 1,4x / 0,7x (35 mm-es fényképezőgéppel egyenértékű) végtelenre állított 50 mm-es objektívnél; -1,0 m-1
Szem elhelyezkedési pont
Kb. 17,5 mm a betekintő lencsétől
Dioptria beállítás
-4,0 - +4,0 (dpt)
Szemérzékelő
Van
Szemérzékelő beállítás
Magas / Alacsony
EXPOZÍCIÓVEZÉRLÉS
Fénymérő rendszer
1728 zónás többmintás érzékelőrendszer
Fénymérési mód
Több / középre súlyozott / pont
Mérési tartomány
EV 0-18 (F2,0 fényerejű objektívvel, ISO 100 ekv.)
Expozíciós mód
Program AE, Blendeprioritásos AE, Záridő-prioritásos AE, Kézi
ISO-érzékenység (szabványos kimeneti érzékenység)
Autom. / intelligens ISO / 100 (kiterjesztett) / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600 (1/3 EV lépésben változtatható)/(Akár ISO6400-as videófelvétel) (ISO Auto M módban)
Expozíciókompenzáció
1/3 EV lépésben, ±5 EV (±3 EV mozgókép esetén)
AE zárolása
Igen (AF/AE LEZÁRÁS gomb)
AE-sorozat
3, 5, 7 kép 1/3, 2/3 vagy 1 EV lépésben, max. ±3 EV, egyszeri/sorozat
FEHÉREGYENSÚLY
Fehéregyensúly
Automatikus / Nappali / Felhős / Árnyék / Meleg / Vaku / Fehér 1, 2, 3, 4 / Színhőmérséklet-beállítás
Fehéregyensúly korrigálása
Kék-sárga eltolás, magenta-zöld eltolás
Színhőmérséklet beállítása
2500–10000 K, 100 K-es lépésekben
Fehéregyensúly-sorozat
3 expozíció a kék/sárga tengely vagy a magenta/zöld tengely mentén
ZÁR
Típus
Fókuszsík-zár
Záridő
Állókép: Izzó (max. 2 másodperc), 1/4000 – 60/Mozgókép: 1/16,000 - 1/25/Elektronikus zár: 1/16 000 – 1
Önkioldó
10 s, 3 kép / 2 s / 10 s
Távvezérlő
Távirányítás Izzó funkcióval a DMW-RSL1-el (választható)
MOTÍVUMPROGRAM SÚGÓ
Állókép
Éles portré / Selymes bőr / Háttérfényben elmosódott / Ellenfényben éles / Nyugtató tónus / Kisgyerek arca / Különleges táj / Élénk kék ég / Romantikus naplemente / Élénk naplemente / Tükröződő víz / Tiszta éjjeli táj / Hideg égbolt / Melegen fénylő éjjeli táj / Művészi éjszakai táj / Csillámló illuminációk / Éjszakai kép kézzel / Éles éjszakai portré / Virág / Étel / Desszert / Állat mozgás közben / Éles sportfotó / Monokróm
Mozgókép
Éles portré / Selymes bőr / Háttérfényben elmosódott / Ellenfényben éles / Nyugtató tónus / Kisgyerek arca / Különleges táj / Élénk kék ég / Romantikus naplemente / Élénk naplemente / Tiszta éjjeli táj / Hideg égbolt / Melegen fénylő éjjeli táj / Művészi éjszakai táj / Éjszakai kép kézzel / Éles éjszakai portré / Étel / Desszert / Állat mozgás közben / Éles sportfotó / Monokróm
PANORÁMAFELVÉTEL
Panorámafelvétel
Igen (normál / széles látószögű)
SOROZATFELVÉTEL
Gyors sorozat
Mechanikus zár: H: 8 képkocka/s (AFS módban), 6 képkocka/s (AFC módban), M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)/Elektronikus zár: SH: 40 kép/s, H: 10 kép/s, M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül)
Rögzíthető képek száma
Töb mint 13 kép (adott sebesség mellett, RAW fájlok esetén)/Több mint 100 kép (ha nincsenek RAW fájlok)/(a memóriakártya típusától, az oldalaránytól, a képmérettől és a tömörítéstől függően)
VAKU
Vakuüzemmód
Autom.*, Autom./vörösszemhatás-csökkentés*, Mindig be, Mindig be/vörösszemhatás-csökkentés, Lassú szinkr., Lassú szinkr./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig ki * Csak iA és iA+ módban.
Szinkronizálási sebesség
Kevesebb mint 1/160 mp
Vakukimenet korrigálása
1/3EV lépés ±3EV
Vakuszinkronizálás
1. redőnyre szinkronizálva, 2. redőnyre szinkronizálva
Beépített vaku típusa
Beépített TTL vaku, GN9,3-mal egyenértékű (ISO200 ・m)/GN6,6-tal egyenértékű (ISO100 ・m), beépített felpattanó (Referencia)
Szinkronizáció a vaku tompítása és az expozíciókompenzáció érdekében
Van
HÁTSÓ KIJELZŐ
Típus
TFT LCD-kijelző statikus érintővezérlővel
Kijelző mérete
Szabad szögű 3,0 hüvelyk / 3:2 képoldal arány / Széles látószög
Képpontok száma
Kb. 1,04 millió képpont
Látótér
Kb. 100%
Állítható kijelző
Fényerő, Kontraszt, Telítettség, Vörös-zöld, Kék-sárga
4K FÉNYKÉPEZÉSI MÓD
4K fényképezési mód*
4K elősorozat: 30 kép/s, kb. 2 másodperc/4K sorozat: 30 kép/s, max. 29 perc 59 másodperc/4K sorozat (S/S): 30 kép/s, max. 29 perc 59 másodperc/(a memóriakártya méretétől és az akkumulátor töltöttségétől függően)
Exif-adatok
Van
Választható oldalarány
Igen (4:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1 választható)
Expozíciós mód
Program AE/ Rekesz-előválasztás / Zár-előválasztás / Manuális expozíció
Jelölő funkció
Igen (4K sorozat (S/S) módban)
ÉLŐ KÉPKERESŐ
Digitális zoom
2x, 4x
Extra telekonverter
Állókép: max. 2x/Mozgókép: 2,4x (FHD), 3,6x (HD), 4,8x (VGA)
Egyéb funkciók
Szintmérő, Valós idejű hisztogram, Vezetővonalak (3 minta), Középjelző, Kijelző megvilágítása (Állókép/ videó), Zebraminta (Állókép / videó)
TIME-LAPSE FELVÉTEL
Van
STOP-MOTION ANIMÁCIÓ
Van
FORGATÁS ÉRZÉKELÉS FUNKCIÓ
Forgatás érzékelés funkció
Van
FUNKCIÓ GOMB
Fn1, Fn2, Fn3, Fn4, Fn5, Fn6, Fn7, Fn8, Fn9, Fn10, Fn11
Expozíciókomp. / Wi-Fi / Q.MENU / LVF/kijelző kapcsoló / AF/AE zárolás / AF-BE / Előnézet / Egygombos AE / Érintéses AE / Szintjelző / Fókuszterület-beállítás / Zoomvezérlő / Mutatógomb-rögzítés / Tárcsás működtetés kapcsoló / Fotóstílus / Szűrőválasztás / Oldalarány / Képméret / Minőség / AFS/AFF / Mérési mód / Sorozatfelvétel-sebesség / 4K FÉNYKÉPEZÉS / Automata sorozat / Önkioldó / Kiemelés-árnyékolás / i. dinamikus / i. felbontás / HDR / Elektronikus zár / Vaku mód / Vakukorrekció / Extra telekonverter / Digitális zoom / Stabilizátor / Pillanatfelvételes film / Mozgókép-összeállítás Képmegj. mód / Mikrofon- irányítottság-beállítás / Csendes mód / Kiemelés / Hisztogram / Segédvonal / Zebraminta / Monokróm élőkép / Rögzítési terület / Zoomléptetés / Zoomsebesség / Érzékenység / Fehéregyensúly / AF mód/Kézi fókusz / Alapértékek visszaállítása
FOTÓSTÍLUS
Állókép és mozgókép
Normál, Élénk, Természetes, Monokróm, Tájkép, Portré, Egyéni, Filmszerű D*, Filmszerű V* *Ha a Kreatív videó mód van kiválasztva.
CSENDES MÓD
Van
KREATÍV VEZÉRLÉS
Állókép
Kifejező / Retró / Régi napok / Feltűnő / Diszkrét / Szépia / Monokróm / Dinamikus monokróm / Durva monokróm / Selymes monokróm / Hatásos művészi / Dinamikus / Keresztfeldolgozás / Játék effekt / Toy Pop / Fehérítőkihagyás / Miniatűr hatás / Finom fókusz / Fantasy / Csillagszűrő / Egypontos szín / Napsütés
Mozgókép
Kifejező / Retró / Régi napok / Feltűnő / Diszkrét / Szépia / Monokróm / Dinamikus monokróm / Hatásos művészi / Dinamikus / Keresztfeldolgozás / Játék effekt / Toy Pop / Fehérítőkihagyás / Miniatűr hatás / Fantasy / Egypontos szín
MOZGÓKÉPES FUNKCIÓ
Flicker hatás csökkentés
[1/50] / [1/60] / [1/100] / [1/120] / KI
Cinelike gamma
Cinelike D / Cinelike V
LEJÁTSZÁS
Lejátszó funkció
30 miniatűrös megjelenítés, 12 miniatűrös megjelenítés, Naptárszerű megjelenítés, Zoomolt lejátszás (max. 16x), Diavetítés (Mind / Csak képek / Csak videók / 4K FÉNYKÉPEZÉS / 3D / Kategóriaválasztás / Kedvenc, időtartam és hatás választható), Lejátszó mód (Normál / Kép / Videó / 4K FÉNYKÉPEZÉS / 3D-lejátszás / Kategória / Kedvenc), Pozíciónaplózás, RAW-feldolgozás, Élesítő retusálás, Címszerkesztés, Szövegbélyegző, Videófelosztás, Time-lapse videó, Stop-motion animáció, Átméretezés, Körülvágás, Forgatás, Kijelző elforgatása, Kedvenc, DPOF nyomtatás beállítása, Védelem, Arcfelismerés szerkesztése, Képrendezés, Képek rendezése, Állóképek készítése mozgóképből
KÉPVÉDELEM / TÖRLÉS
Védelem
Egyetlen / Több
Törlés
Egyetlen / Több / Mind / Kedvenceket kivéve
NYOMTATÁS
Közvetlen nyomtatás
PictBridge-kompatibilis
INTERFÉSZ
USB
USB 2.0 High Speed Multi
HDMI**
microHDMI TypeD / VIERA Link/Videó: Automatikus / 4K / 1080p / 1080i / 720p / 480p (576p PAL rendszerben)/Hang: Sztereó
Hang- és videokimenet
Monó típusú, NTSC/PAL, NTSC területen csak NTSC/*Az adott piacon elérhető termékek részleteivel kapcsolatban keresse fel annak a vállalatnak a webhelyét, amely a Panasonic termékeit az országában vagy régiójában forgalmazza.
Mikrofon
Sztereó, Szélzaj-kiküszöbölés: KI / Kicsi / Normál / Nagy / AUTO
Hangszóró
Monó
Távkioldó bemenet
φ2,5mm távirányítás estén
Külső mikrofonbemenet
φ3,5mm külső mikrofon esetén/A Sztereó/Objektív automata/Puska/Szuper puska/Kézi beállítás a külön megvásárolható DMW-MS2 csatlakoztatása esetén választható.
NYELV
OSD nyelvek
Japán, angol, német, francia, olasz, spanyol,  holland, török, portugál, finn, dán, svéd, görög
ENERGIA
Akkumulátor
Li-ion akkumulátor (7,2 V, 1200 mAh, 8,7 Wh) (tartozék)/Akkumulátortöltő
Akkumulátor-üzemidő (CIPA szabvány szerint)
mintegy 360 kép H-FS12060 objektívvel/kb. 360 kép H-FS1442A objektívvel/kb. 350 kép H-FS14140 objektívvel/kb. 350 kép H-FS45150 objektívvel
MÉRET / TÖMEG
Méretek (SZél. x Mag. X Mély.)
124,9 x 86,2 x 77,4 mm (a kiálló részek nélkül)
Súly
Kb. 410 g (SD-kártya, akkumulátor, váz)/Kb. 360 g (csak a váz)/Kb. 520 g (SD-kártyával, akkumulátorral és H-FS1442A objektívvel)/mintegy 620 g (SD-kártya, akkumulátor és H-FS12060 objektív)/Kb. 675 g (SD-kártyával, akkumulátorral és H-FS14140 objektívvel)/Kb. 610 g (SD-kártyával, akkumulátorral és H-FS45150 objektívvel)/Kb. 720 g (SD-kártya, akkumulátor és H-FS1442A + H-FS45150 objektívvel)
MŰKÖDÉSI KÖRNYEZET
Üzemi hőmérséklet
0 ℃-tól 40 ℃-ig
Üzemi páratartalom
10–80% relatív páratartalom
STANDARD KIEGÉSZÍTŐK
Szoftver
PHOTOfunSTUDIO 9,7 PE/(Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1)/SILKYPIX® Developer Studio 4,3 SE/(Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1, Mac OS X 10.5–10.10)/LoiLoScope (próbaverzió)/(Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1)
Standard kiegészítők
DMC-G7M csomag/Vakupapucs-fedél, vázburkolat, akkumulátor, akkumulátortöltő, USB-csatlakozókábel, vállszíj, DVD, elektromos kábel*, napellenző, objektívsapka, hátsó objektívsapka
KREATÍV VIDEÓ MÓD
Expozíciós mód
Program AE / Blendeprioritás / Zárprioritás / Kézi exponálás
CSERÉLHETŐ OBJEKTÍV-1
Objektív neve
LUMIX G VARIO 12–60 mm / F3,5–5,6 ASPH. / POWER O.I.S.
Objektívfelépítés
11 elem 9 csoportban (3 aszférikus lencse, 1 extra kis szórású lencse)
Nanorészecskés felületkezelés
-
Rögzítés
Micro Four Thirds csatlakozó
optikai képstabilizátor
Igen (POWER O.I.S.)
Gyújtótávolság
f=12–60 mm (35 mm-es egyenérték: 24–120 mm)
Blende típusa
7 rekeszlamella / környílású blende
Maximális blendenyílás
F3,5 (nagy látószög) – F5,6 (teleobjektív)
Minimális blendenyílás
F22
Legkisebb fókuszálási távolság
0,20 m (nagy látószög), 0,25 m (teleobjektív)
Maximális nagyítás
Mintegy 0,27× / 0,54× (35 mm-es egyenérték)
Diagonális látószög
84,05° (nagy látószög) – 20,44° (teleobjektív)
Általános adatok
Szűrő mérete
φ 5,8 cm
Max. átmérő
φ 6,60 cm
Teljes hossz
Mintegy 71 mm (az objektív csúcsától az objektívrögzítő alapjáig)
Tömeg [g]
Mintegy 210 g (elülső és hátsó objektívsapka és napellenző nélkül)
Tömeg [oz]
Mintegy 210 g (elülső és hátsó objektívsapka és napellenző nélkül)
Megjegyzés
"* Körülbelüli mozgókép-rögzítés / 4K fényképrögzítés
Megjegyzés
– Mozgókép-rögzítéshez „Class 4” vagy magasabb sebességosztályú SD-kártyát használjon.
Megjegyzés
– [MP4] formátumú és [4K] felbontású videofelvételhez és [4K PHOTO] módban "UHS-I / UHS-II Speed Class 3 (U3)" (3-as sebességosztályú) SD kártyát használjon.
Megjegyzés
(Az SD sebességosztály a folyamatos írás sebességi szabványa.)
Megjegyzés
– A [4K] felbontású [MP4] videofelvételek megszakítás nélküli maximális hossza 29 perc 59 másodperc.
Megjegyzés
– A mozgókép [4K] felbontás és [MP4] formátum vagy [4K PHOTO] mód beállítása esetén folyamatosan, szünet nélkül rögzíthető akkor is, ha a mozgókép mérete meghaladja a 4 GB-ot. A rögzített tartalom ugyanakkor csak több fájlként játszható le.
Megjegyzés
– A [FHD]/[HD]/[VGA] felbontású [MP4] videofelvételek megszakítás nélküli maximális hossza 29 perc 59 másodperc, maximális mérete 4 GB.
Megjegyzés
– Az [AVCHD] formátumú folyamatos mozgókép-rögzítés maximális időtartama 29 perc 59 másodperc az európai típusokon.
Megjegyzés
** A [4K] videokimenet átviteléhez HDMI emblémával ellátott és „4K-kompabitilisként” forgalmazott HDMI-kábelt használjon.
Írja meg véleményét
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Tegye fel kérdését Nekünk!
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
© 2015-2021 Panashop - Videopart Minden jog fenntartva.